Херцогиня Катрин очарова със стил в Лондон (снимки)

  • 19 октомври 2017 15:17

  • 5917
  • 0
Херцогиня Катрин очарова със стил в Лондон (снимки)
© Gettyimages

Херцогиня Катрин отново зарадва почитателите си с изненадваща поява. Бременната херцогиня на Кембридж се присъедини към съпруга си принц Уилям и неговия брат Хари на спортно мероприятие в Лондон, съобщиха от двореца Кенсингтън.

Херцогинята изглеждаше безупречно в тесни черни дънки, удобни есенни боти и син блейзър. Есенният тоалет Кейт бе съчетала с типичните за нея лек грим и непретенциозни къдрици.

Това е третата изява на съпругата на принц Уилям откакто от двореца Кенсингтън обявиха бременността ѝ. Триумфалното ѝ завръщане беше на прием по случай Световния ден на психичното здраве в Бъкингамския дворец. След това херцогиня Катрин демонстрира пленителния си чар, като танцува с мечето Падингтън на лондонската гара Падингтън, където се провеждаше събитие с участието на 130 деца от различни благотворителни организации.

Преди дни стана ясно, че третото бебе на Уилям и Кейт се очаква да се роди през април. Новината беше потвърдена в официалните профили на двореца Кенсингтън в социалните мрежи.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5917 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини