Председателят на Камарата на депутатите на Гърция ще направи официално посещение в България

  • 19 октомври 2017 11:29

  • 854
  • 0
Председателят на Камарата на депутатите на Гърция ще направи официално посещение в България
© Getty Images/Guliver

Председателят на Камарата на депутатите на Гърция Николаос Вуцис ще бъде на официално посещение в България на 20 октомври, съобщиха от пресцентъра на Народното събрание.

Визитата е по покана на председателя на Народното събрание Димитър ГлавчевДимитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в. Димитър ГлавчевДимитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в ще посрещне гръцкия гост на официалния вход на Народното събрание.

След откриване на редовното заседание на Народното събрание председателят на Камарата на депутатите на Гърция ще произнесе слово. Непосредствено след изказването ще започне срещата на председателя на гръцкия парламент Николаос Вуцис с председателя на Народното събрание Димитър ГлавчевДимитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в.

След това председателите на двете законодателни институции ще направят изявление за медиите.
После председателят на Камарата на депутатите на Гърция Николаос Вуцис ще положи венец пред паметника на Незнайния войн. След това гостът и председателят на Народното събрание Димитър ГлавчевДимитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в ще посетят храм-паметника "Свети Александър Невски".


В програмата на официалното посещение на председателя на гръцкия парламент са предвидени срещи с президента на Република България Румен Радев и вицепремиера Томислав Дончев.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
854 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини