Младежи от цялата страна посетиха Европейския парламент по покана на Емил Радев (снимка)

  • 19 октомври 2017 11:22

  • 1205
  • 0
Младежи от цялата страна посетиха Европейския парламент по покана на Емил Радев (снимка)
© pixabay.com

По покана на българския евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев ученици, победители в национални конкурси, организирани от българския комисар по въпросите за цифровата икономика и общество Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова, посетиха Европейския парламент в Брюксел.

В рамките на своето посещение в Европейския парламент младежите се срещнаха с българските евродепутати от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев, Владимир Уручев и Андрей Новаков, с които обсъдиха актуалните въпроси в Европа. Оживена дискусия предизвика темата за миграцията и бежанските вълни, които идват от Северна Африка към Европа, членството на България в Шенген, както и възможностите за стажове в европейските институции.

Друга важна тема, която беше засегната по време на дискусията, беше Брекзит и бъдещето на нашите сънародници след излизането на Великобритания от Европейския съюз.

Учениците се срещнаха и с българския комисар по въпросите за цифровата икономика и общество Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова, с която обсъдиха дигиталните теми от Европейския дневен ред.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1205 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини