Haval H6 с премиера на Автосалон София 2017

  • 19 октомври 2017 10:27

  • 1705
  • 0
Haval H6 с премиера на Автосалон София 2017
©

Тодор Стойков, търговски директор на Българска Автомобилна индустрия, основана преди пет години, която е дистрибутор на марките Great Wall и Haval, представи най- новите модели на марките по време на Автосалон София 2017.

Българска Автомобилна индустрия достави за столицата 110 модерни автобуса Yutong. В Китай предстои да бъдат въведени нови, значително по-строги норми за вредните емисии, което ще улесни хомологацията на китайските автомобили в Европа.

На тазгодишното автомобилно изложение бе представен премиерният за България модел – HAVAL H2, чийто продажби ще стартират от началото на 2018 година. Моделът се отличава с модерен дизайн, възможности за индивидуализиране и интегрирани съвременни технологии. Предлага се както с ръчна, така и с автоматична трансмисия. Клиентите могат да избират между две нива на оборудване - Comfort и Premium.

Другата премиера на Great Wall, която за съжаление посетителите на софийския автосалон не успяха да видят, е Great Wall Steed 6. Моделът е с по-голямо междуосие, има по-голямо пространство в интериора и се отличава с агресивен дизайн.

Освен HAVAL H2, на щанда на марката бе представен за първи път в Европа изцяло новия HAVAL H6 - моделът, който дебютира през април 2017 г. на автомобилното изложение в Шанхай и чийто предшественик в момента се предлага в България под марката Great Wall. HAVAL H6 е оборудван с 2-литров двигател, предлага се с голям брой асистенти и екстри, както и с 3 режима на движение. Моделът се отличава с много добро пътно поведение.

Последвайте канала на

Novini.bg
1705 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини