Нестабилно и напрегнато време, емоционална неустойчивост

  • 19 октомври 2017 06:16

  • 3177
  • 0
Нестабилно и напрегнато време, емоционална неустойчивост
© Pixabay

Луната е в знак Везни. В такъв ден човек е особено чувствителен към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. Планетните влияния предразполагат към демокрация, колегиалност, сътрудничество. Повишава се общителността, интересът към противоположния пол, емоционалността, изостря се чувството за справедливост и в същото време може да има нерешителност. Погрижете се всичко да бъде в ред в дома ви. Здравето ще зависи от хармонията на околната среда.

29 лунен ден започва в 07:03ч и продължава до 22:13ч – твърде опасно време. Емоционалната енергия е твърде нестабилна. Точно затова не бива да се предявяват прекалени изисквания и претенции. Мнозина хора ще почувстват някакво вътрешно напрежение, все едно имат вътре пружина в тях, която се разпъва и е готова да ги разкъса. Това за съжаление често провокира спорове и конфликти. Всеки е добре да има самоконтрол над поведението и реакциите си, да избягва гневните изблици. Може да ви обхване сънливост, лошо настроение, упадък на физическите сили, неувереност в себе си. Няма да виждате твърде обективно нещата и може да направите грешки през това време, после да се чудите сами на себе си, какво ви е било прихванало. Емоционалната неустойчивост може да се отрази на сърдечно-съдовата система. Зле могат да се почувстват хората с болни стомаси, може да се обострят някои болести.

Добре е да има запалена свещ и повече светлина. Подходящо време за четене на мантри и молитви. Молитвата може да ви помогне да очистите вътрешното си пространство, когато се чувствате объркани, нерешителни и не знаете по кой път да поемете. Молитвата е начин, чрез който се предаваш, молиш за помощ и се отваряш, за да получиш подкрепа

Отношенията в този ден са напрегнати. Да се избягват изяснявания на отношения, влизане в спорове и конфликти. Най-добре е всички в семейството да се заемат с полезни дела. Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни и гледайте да не ги докарате до раздразнение, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Секс - Добре е да се откажете от всякакъв вид секс и дори да забравите, че съществува такова нещо. Интимните отношения водят често до спорове, обиди и заболявания по полов път.

Бизнес - Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Сега не трябва да се подхваща нищо важно. Да не се подписват контракти, договори, да не се сключват сделки, да не се приемат нови служители във фирмата, преговорите също трябва да се изключат. Началниците да се въздържат от правене на забележки на персонала. Да не се провокират конфликти. В отношенията с колегите съблюдавайте строг неутралитет.

Подстрижка – Подстригването и боядисването на косата не се препоръчва. Това може да довлече проблеми с комуникациите и материалните ресурси. Оставете косите в покой.

1 лунен ден (новолуние), който започва в 22:13 и продължава до 08:05ч на следващия ден започва с Луна без курс до 04:42ч - Не е много ефективен ден както за индивидуална, така и за колективна работа. Времето е подходящо за уединение, самоанализ и оценка на миналите ни постъпки и за правене планове за бъдещето. Жизнените сили са отслабени, затова трябва да се избягва претоварване и да не се започват нови рисковани дела.

Новолунието във Везни е в опозиция на Уран в Овен, което прави поведението на хората противоречиво, необмислено и ненадеждно. Засилва се желанието за свобода на всяка цена, което може да създаде редица неприятности. Повишена конфликтност. Създава напрежение, оказва влияние на нервната система. На много хора ще им „изгърмят бушоните”. Могат да възникват внезапни романтични влечения, но те няма да са дълготрайни и устойчиви. В някои случаи ще доведе до разрушаване на връзки, съществува социална и финансова заплаха, неочаквани неща, неприятни промени. Да се избягват общуването с ексцентрични и непостоянни хора, спекулациите и рискованите финансови операции. Много авторитети ще пострадат. Възможни скандали в обществото и в личен план. Събитията едва ли ще се случват така, както сте очаквали. Влиянието ще продължи да се чувства поне още седмица. Бъдете предпазливи!

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3177 0

Свързани новини

Водещи новини