Опозиция разкритикува голямата сделка на Алексис Ципрас за ремонта на изтребители от САЩ

  • 18 октомври 2017 16:08

  • 3143
  • 1
Опозиция разкритикува голямата сделка на Алексис Ципрас за ремонта на изтребители от САЩ
© gettyimages

Споразумението, което подписа нашият премиер Алексис ЦипрасАлексис ЦипрасАлексис Ципрас – гръцки политик и премиер на страната от януари 2015 г. Ципрас е роден на 28 юли с президента на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския за модернизацията на изтребилите ни F-16 е в ущърб на нашата страна, заяви лидерът на опозиционната гръцка партия "Нова демокрация" Кирякос Мицотакис, предаде РИА Новости.

Водачът на центристката политическа формация, която е сред основните опоненти на съставения от крайнолявото движение СИРИЗА и националистите "Независими гърци" кабинет в Атина, отправи яростни критики към правителството. "Това споразумение е изгодно само за една от страните. Това не е Гърция, а Америка. Парите, от които страната ни се нуждае, ще отидат в американски джобове", каза Мицотакис.

Водачът на "Нова демокрация" по-рано подчерта, че визитата на Ципрас идва във важен за членката на Европейския съюз момент. "Ние се нуждаем от подкрепа с оглед и на нашите вътрешни затруднения, и на фона на усложнената ситуация в Близкия изток", заяви той.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3143 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.10.19 | 14:37

1
БРАВО ЦИПРАС! НЕКА РЕВЕ ОСРАНАТА ОПОЗИЦИЯ!

Добави коментар

Водещи новини