Новоизбраният кмет на Трън Цветислава Цветкова официално встъпи в длъжност

  • 18 октомври 2017 14:01

  • 1224
  • 0
Новоизбраният кмет на Трън Цветислава Цветкова официално встъпи в длъжност
© ГЕРБ

Новоизбраният кмет на Трън Цветислава Цветкова днес официално встъпи в длъжност.

На извънредно тържествено заседание на общинския съвет председателят на ОИК Тодор Исаев й връчи удостоверението за избор на кмет.

Цветислава Цветкова положи клетва, като обеща да работи за благото на жителите на община Трън. Новоизбраният кмет бе посрещнат с пита с мед на входа на общината, а в сградата бе отслужен водосвет.

Цветислава Цветкова е 41-годишна, живяла е единствено в Трън, завършила е специалност "Предучилищна педагогика" в Югозападния университет - Благоевград. Тя спечели частичните избори на първи тур на 8 октомври с 1 354 гласа, което е 52.12 на сто от упражнилите правото си на вот. Преди това временно изпълняваше длъжността кмет.

Цветкова коментира, че първата й задача е да подбере достатъчно отговорен екип, с който община Трън да продължи 2-годишния мандат на управление. Прироритет в дейността й ще бъде обновяването на инфраструктурата, подобряване състоянието на пътищата, осветлението в населените места, изграждане на водопровод и канализация. "Ще се стремим да запазим общината екологична чиста, да бъде привлекателна за младите хора, ще съдействаме за разкриване на нови работни места", допълни Цветкова. Тя посочи, че общинската управа очаква инвеститори да предпочетат красивия Трънски край.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1224 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини