Всичко, което се случва днес не е случайно

  • 18 октомври 2017 06:22

  • 21562
  • 0
Всичко, което се случва днес не е случайно
© pixabay.com (архив)

Поверие за сряда: За финансово благополучие – Развалете някоя банкнота на дребно и я разпределете на 5 просяци от мъжки пол. Ако близо до вас има място на силата, където обичайно се хвърлят монети за късмет, можете да хвърлите 5 монети там, за да се отървете от финансови проблеми и лични неуспехи.

Луната е в знак Везни. Луната носи добро настроение и радост, способност бързо да възстановява силата. Приятни и тихи дни. Повишава се общителността, интересът към противоположния пол, емоционалността, изостря се чувството за справедливост и в същото време може да има нерешителност. В организма равновесието се нарушава. Време е да се отървете от наднорменото тегло, но гладът е вреден, както и преяждането.

Бъдете особено внимателни при работа със запалими и отровни течности. Повече от всякога здравето ще зависи от хармонията на околната среда. Добро време за социална работа, завързване на нови запознанства, помирение и възобновяване на стари приятелства, общуване с близки, както и активна почивка, оформяне на завещания, пазаруване. Но при правене на планове и вземане на решения трябва да сте предпазливи.

28 лунен ден започва в 06:00ч и продължава през целия ден – Символ на деня е лотосовият цвят. Щастливи цветове – бяло, лилаво, виолетово. 28 лунния ден се счита за най-добрият и щастлив ден през целия лунен месец - последният от благоприятните лунни дни. Той зарежда човек само с положителна и светла енергия за следващият месец, която трябва да се пази през целия 28-ми лунен ден. Можете да правите каквото искате, но най-важното е да съблюдавате положителната енергия на този ден. Днес не трябва да има конфликти, да извършвате безразсъдни действия, които водят до разрушение и не трябва да вредите на флората и фауната: изкопаване на земята, късане на цветя, чупене на клони, обиждане/гавра/ на животните. Опитайте се да дадете радост на хората и да не нарушавате хармонията на този ден. Ако правилно използвате тази енергия и спазвате всички съвети, които този ден носи, можете да постигнете много в следващия лунен месец. Денят изисква от всеки човек специална концентрация и осъзнатост на всичко, което се случва, трябва да контролирате емоциите, мислите, действията си и да се опитате да запазите равновесието си.

През 28-ия лунен ден човек не трябва да се ядосва, обижда, да се скарва, да влиза в конфликти и неприятни ситуации. Обърнете внимание на осъзнаването и анализа на отиващия си месец, след което ще видите съветите, които са ви представени от съдбата за коригиране на грешките и начина за решаване на проблемите, които още не са решени. Поведението на човек в този ден трябва да бъде спокойно и умиротворено, да не правите резки движения и да взема прибързани решения, това няма да донесе успех. Ако в този ден има различни неприятни събития с човек, всичко изпада от ръцете му, нещата се объркват, тогава трябва да помисли: "Може би съм направил нещо нередно" и да разбере какво е то. Можете да се консултирате с роднини. Ако ви се случат неприятни събития, не си мислете, че са случайни. Това е резултатът на вашите негативни действия. Ако пък всичко сте правили правилно, сега ще получите награда. На 28-ия лунен ден е възможно да се започнат нови дела, нови проекти, да се реализира всичко, което е било замислено по-рано, но само с положителни мисли и добро настроение. В допълнение към това, можете да започнете да планирате близкото бъдеще. На този ден е възможно да се възстанови справедливостта и да се постигне мир там или с тези, където до днес е било просто невъзможно. При голямо желание можете да спрете всички съществуващи конфликти и да се примирите с близките си. Днес не се подаряват откъснати цветя. Ако се налага да поднесете цвете, то купете цвете в саксия.

Секс - 28 лунен ден за секс е много благоприятен, но трябва да се води единствено от любовта и най-топлите чувства. Без никаква агресия, случайни обиди и случайно изказано недоволство. Всичко това може да унищожи не само интимността, която е създадена до момента, но и да отблъсне желанието за дълго време. Най-важното в този ден е да се покаже максимално внимание и нежност и не е важно кого касае - всеки от нас иска да се почувства като желан и обичан човек.

Сънища – На този ден в съня всеки може да види ярък, ярък, добър и хубав сън. Тези сънища не обещават нищо лошо, те носят само съвети за решаване на сложни въпроси и курса, по който човек да се движи по пътя на живота. Използвайте съветите и ще успеете.

Подстрижка – Не е подходящо за подстригване. Тя може да снижи вашата активност.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
21562 0

Свързани новини

Водещи новини