Арестуваха трима за жестокия побой над горски край Баня

  • 17 октомври 2017 17:13

  • 2041
  • 1
Арестуваха трима за жестокия побой над горски край Баня
© Булфото (архив)

Районна прокуратура - Карлово наблюдава досъдебно производство за нанесени телесни повреди на четирима служители от Държавно горско стопанство - Хисаря, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата в Пловдив.

В късния следобед вчера, в землището на Баня, община Карлово, служители на горското установили, че се извършва незаконна сеч по поречието на река Стряма. По черен път настигнали четири каруци, които били натоварени с дървен материал и успели да спрат едната от тях.

Когато започнали да документират нарушенията, на мястото пристигнала голяма група от мъже, жени и деца от ромския квартал "Стряма" на Баня, въоръжени с колове и камъни. Започнали да хвърлят камъни по горските служителите, както и да им нанасят удари с колове.

Подаден е сигнал в РУ на МВР в Карлово. Установено е, че от побоя са пострадали четирима горски служители, като единият от тях е с фрактура на ръката.

За срок за 24 часа, считано от днес, са задържани трима мъже, за които е установено е, че са съпричастни към нанасянето на побоя.

Продължава разследването и оперативно-издирвателните мероприятия за установяване на самоличността на всички участници в деянието.

В хода на мащабна акция е установено, че в много от къщите в квартала има незаконно добит дървен материал, извършени са изземвания и са образувани досъдебни производства. Разследването продължава.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2041 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
закон и ред за тия

2017.10.20 | 09:27

1
СРИВАЙТЕ С БАГЕРИ НЕЗАКОННИТЕ ГЕТА, КОИТО СА РАЗВЪДНИК НА ПРЕСТЪПНОСТ , И НАЙ-НАКРАЯ ГИ НАКАРАЙТЕ ДА СИ ПЛАЩАТ ВСИЧКО, КАКТО ПРАВИМ НИЕ! РЕД И ЗАКОН, КАТАЛОНИЯ Е ПРИМЕР КАК СЕ ДЕЙСТВА - АРЕСТИ И БОЙ ЩОМ СЕ НАРУШАВАТ ЗАКОНИ!

Добави коментар

Водещи новини