Вече е ясно защо мъжете харесват жени с дълги крака

  • 17 октомври 2017 08:27

  • 7121
  • 3
Вече е ясно защо мъжете харесват жени с дълги крака
© Pixabay

Полски учени откриха, че мъжете харесват дългокраки жени, защото дължината на краката е белег за репродуктивно здраве, съобщи Нюзру.

Поради тази причина мъжете и жените предпочитат потенциалните им сексуални партньори да бъдат с дълги крака.

В опита участваха 200 души. Експертите установиха, че независимо от половата принадлежност, при хората с къси крака е повишен рискът от развитие на диабет, наднормено тегло и сърдечно-съдови заболявания. Те често имат повишено ниво на триглицеридите и проблеми с кръвното налягане.

При жените учените откриха интересна закономерност. Колкото по-добре се е хранила като дете една жена, толкова по-дълги са краката й. Те спират да растат точно след пубертета.

Последвайте канала на

БТА
7121 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.10.19 | 22:47

3
Аз харесвам седесарките Цецка Цачева и Кета Мйхайлова. Олицетворяват "синята идея".
Коста

2017.10.19 | 22:47

2
Това за репродуктивното здраве, на български плодовитост, съм го чувал и за голямото дупе и големи гърди!Не всички мъже, обаче харесват голямо дупе и големи гърди, а може би и дълги крака също.Зависи от жената според мен. Така, че полските учени да измислят нещо по-така, а не с
Никола

2017.10.19 | 22:46

1
Да бе точно затова ги харесват идиоти!Мъжете изобщо не ги интересува репродуктивното здраве.Гледаме всичко от другата гледна точка.Освен това никой мъж освен вас учените не знае че дългите крака говорят за здравето на жената.

Добави коментар

Водещи новини