Вижте астросъвета за днес

  • 17 октомври 2017 06:21

  • 3580
  • 0
Вижте астросъвета за днес
© pixabay.com

Днес в 11:00ч Меркурий – планетата на мисълта и комуникациите - се премества в знак Скорпион. Желанията стават пламенни, мислите потайни, пригответе се да срещате хапещ сарказъм, подозрителността ще води до сглобяване на различни сценарии, търсене навсякъде конспирации и „под вола теле”. Положението на Меркурий ще се отрази благоприятно за хората, които имат Слънце или Асцендент във водните знаци – Рак, Скорпион и Риби.

Луната прави съвпад с Марс (14:28ч) – Аспекта носи вътрешно напрежение, създава дисхармоничен фон на деня.

Възможно е да се появи главоболие от емоционално напрежение. Тревожност, объркване, неприятни емоции. Луната е в знак Дева. Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Човек през този период е отдръпнат в поведението си. Заедно с това е доста критичен. Възниква желание да се меси в работите на другите без да го молят. Може да се появят търкания с околните.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Луната се движи по празен курс от 14:28 до 20:36ч., затова през този период не е подходящо да се започват важни и нови дела. Не започвайте нищо важно, не посещавайте държавната администрация за уреждане на въпроси, не предприемайте важни решения, делови преговори. Всичко ще бъде напразно и ще изхабите много нерви, ще срещнете много трудности, а краят е неясен. В 20:36ч Луната преминава в знака на партньорството Везни. 27 лунен ден започва в 04:56ч и продължава през целия ден – Символ на деня е тризъбец, магически жезъл, Нептун. Препоръчва се да разпускате, да слушате музика. Днес бъдете по-близко до своите роднини и приятели, обърнете повече внимание на децата. Този период представлява хармонично съчетание на разума с интуицията. Сложността на този ден се състои в това външната подвижност да се съчетае с пълното вътрешно разпускане и откритостта ни към тънката информация. Полезно е да се занимавате със самообразование. Време за подготовка за нов жизнен етап.

Постарайте се да не зацикляте на конкретните жизнени и особено битови проблеми. В този ден са опасни заблудите, разсеяността, затова се препоръчват медитации, молитви, концентрация и самоосъзнаване. Не се препоръчва да се започват нови дела. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са пиянството, силната музика, да сме в сънливо състояние.

Денят е свързан с лечителството, молитвите и светлите надежди за бъдещето. Добре е човек да е на път и да не се привързва към определено място, да се общува с природата.

Не трябва да се използва огледало в този ден, да не се прелива кръв, ако не е наложително. Особено уязвима е лимфната система. От приемане на лекарства, ако е възможно се ограничавайте, тъй като употребата на химически вещества може да предизвика непредвидена реакция и да има различни усложнения. Болестите започнали сега не са опасни. Бизнес – Подходящо време за благотворителност. Всички останали операции с парични знаци са обречени на неуспех. Затова е желателно да се посветите изключително на спонсорство.

Счита се, че парите дадени за благотворителност, създават светла карма и в последствие носят богатства – както материални, така и духовни. Секс - Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие. Диета – Да се ограничи консумацията на картофи и цитрусови плодове. Подстрижка – Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните. Подходящо е и за тия, които са решили да променят своя имидж. Сънищата показват, доколко човек е способен да съществува в хармонични отношения с околното пространство и доколко е в състояние да запази равновесието между духовния и материалния свят.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3580 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини