Цветан Цветанов се срещна с премиера на Хърватия Андрей Пленкович

  • 16 октомври 2017 16:20

  • 1095
  • 2
Цветан Цветанов се срещна с премиера на Хърватия Андрей Пленкович
© Пресцентър ПП ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работна среща с премиера на Република Хърватска Андрей Пленкович.

Двамата разговаряха в рамките на срещата на кампанийните мениджъри на Европейската народна партия, която се провежда в хърватската столица Загреб.

По време на срещата Пленкович даде висока оценка за работата на българския евродепутат Мария Габриел, с която се познава лично от годините, когато и той е бил евродепутат, и поздрави България за избора на Габриел за европейски комисар по цифровата икономика и цифровото общество.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа предаде на премиера на Хърватска специални поздрави от българския му колега Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. От своя страна Пленкович също изпрати поздрави на своя добър приятел Борисов и изрази надежда, че двамата ще се срещнат още в четвъртък на Европейския съвет в Брюксел. В хода на разговора Цветанов запозна Пленкович с политическата обстановка в нашата страна и икономическите показатели на България.

Хърватският премиер поздрави страната ни за икономическия ръст, който сме постигнали и подчерта, че вече сме изпреварили и неговата страна.

В края на срещата председателят на ПГ на ГЕРБ запозна хърватския премиер и с приоритетите на българското председателство на ЕС като постави сериозен акцент върху европейската перспектива и сигурността на Западните Балкани.

Последвайте канала на

Novini.bg
1095 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
7

2017.10.17 | 07:19

2
Годечкия селянин от гроб.В ходеч има само циган и герберасти.
.................................

2017.10.17 | 07:19

1
хили са кат дърта курва

Добави коментар

Водещи новини