От утре продължава ремонтът на пътя през Владая

  • 15 октомври 2017 11:17

  • 898
  • 0
От утре продължава ремонтът на пътя през Владая
© Булфото

От утре в обедните часове продължава ремонтът на участък от пътя София - Перник, през прохода Владая, съобщиха от пресцентъра на Агенцията "Пътна инфраструктура".

В петък - 13 октомври, са завършили предвидените строителни дейности в отсечката от "Черния кос" до паметника на Войнишкото въстание. Днес няма да се извършват ремонтни работи, за да не се затруднява трафикът.

От утре, без спиране на движението, ще се ремонтира отсечката от Александровия мост до паметника на Войнишкото въстание. Трафикът ще се регулира със светофарна уредба. Превозните средства ще преминават в платното, в което в момента не се извършват строителни дейности.

АПИ препоръчва на шофьорите да използват алтернативния маршрут по АМ "Люлин", където за улеснение на трафика в участъка след тунел "Мало Бучино" сутрин има две ленти за София, а следобед две за Перник. Целта е повишаване безопасността на движение в отсечката, по която в момента се извършва аварийно обезопасяване на скатове и превозните средства преминават двупосочно в платното за София.

В работните дни и в неделя сутрин от 6 до 9 часа в участъка от 5-ти до 11-ти км на АМ "Люлин" има две ленти за София и една за Перник, а следобед от 16 до 19 часа има две ленти за Перник и една за София.

През останалата част от денонощието по АМ "Люлин", включително и в събота, движението се извършва двупосочно в платното за София.

Ат Агенцията предупреждават шофьорите да карат внимателно и да спазват пътната сигнализация.

Последвайте канала на

БТА
898 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини