Стълпотворение от звезди в първия ден от Автосалона в София

  • 15 октомври 2017 10:10

  • 5249
  • 1
Стълпотворение от звезди в първия ден от Автосалона в София
©

Ако се надявате да срещнете филмова или телевизионна звезда в София, през повечето време ще останете разочаровани. Но само за ден на Автомобилния салон в столицата бяха забелязани няколко от най-обичаните и популярни лица от шоу бизнеса у нас.

Най-нетърпеливи да разгледат експонатите в Интер Експо Център се оказаха актьорите с „бензин в кръвта“ Снежана Макавеева и Асен Блатечки. Привлечен от високите скорости, Асен Блатечки не пропусна да разгледа най-мощните и бързи коли и мотори на изложението. Снежана Макавеева пък отново „изпробваше тягата“ на двигателите и „вкара“ случайно преминаващите посетители директно зад волана на някои от най-впечатляващите автомобили.

Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин разгледаха новите модели и внедрените иновации, като обърнаха специално внимание на все по-популярните напоследък кросоувъри и новите технологии на задвижване.

Любо Ганев премери ръст с най-атрактивните марки, а Ники Кънчев и рапърът Играта определено заложиха на лукса и класата в модерните коли. Митко Павлов бе най-силно изкушен да тества уменията си на пистата, докато дизайнерката София Борисова „скицираше“ изяществото на звездите в интериора и екстериора при автомобилите, които блестят на автосалона в София.

На този фон из залите на Интер Експо Център видяхме Боби Ваклинов, който се чудеше на кого от 65-те изложители или над 300 експоната да връчи „Златен скункс“. Оказа се обаче, че всички са на ниво и малкото жълто животинче не намери своя нов притежател на Автосалон София 2017.

Международният автомобилен салон София 2017 е достъпен за широка публика до 22-ри октомври. Изложението в Интер Експо Център представя повече от 300 експоната на 44 световни марки (36 автомобилни и 8 мотоциклетни), както и гаражно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и др. Работно време за посетители е между 10.00 и 20.00 часа.

Последвайте канала на

Novini.bg
5249 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
чичо Ади

2017.10.16 | 08:33

1
е това са ни звездите - Асен Блатечки и Боби Ваклинов...

Добави коментар

Водещи новини