Лари Флинт предлага 10 млн. долара за компромат за Тръмп

  • 15 октомври 2017 07:52

  • 3836
  • 2
Лари Флинт предлага 10 млн. долара за компромат за Тръмп
© Pixabay

Издателят на американското порносписание "Хъслър" Лари Флинт предложи "до 10 млн. долара" за всеки, който предостави информация, водеща до импийчмънт и отстраняване от поста на президента Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, в обява на цяла страница в неделното издание на "Вашингтон пост", предаде Асошиейтед прес.

По време на президентската кампания миналата година Флинт предлагаше 1 милион долара за онзи, който предостави видео или аудиозапис, "хванал" Тръмп в противозаконно или сексуално непристойно поведение.

В днешната реклама Флинт търси "димящо дуло" - неопровержимо инкриминиращо доказателство, годно да бъде публикувано и да свали Тръмп от поста.

Флинт изброява многобройни причини, поради които според него Тръмп трябва да бъде отстранен - компрометиране на вътрешната и международната политика, произнасяне на стотици нагли лъжи, груб непотизъм и назначаване на неквалифицирани личности на високи постове. В края на обявата има безплатен номер и имейла адрес.

По думите на Флинт процесът на импийчмънт е "мръсна, скандална работа, но алтернативата - още три години дестабилизираща дисфункция - е по-лоша". "Смятам, че е мой патриотичен дълг и дълг на всички американци да се отървем от Тръмп, преди да стане твърде късно", пише авторът на обявата.

Последвайте канала на

БТА
3836 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.10.16 | 00:45

2
по-прекрасно от Северна Корея няма, а що се отнася до Глупав-Ръмп, американците си го избраха и с него, и без него все тая, боли ги уй'я Русия

2017.10.15 | 22:08

1
Къде са руските пръчки сега, да викнат колко е прекрасен Тръмп?;)

Добави коментар

Водещи новини