Сигнал до главния прокурор за отвличането на 7-годишно момиченце

  • 14 октомври 2017 15:46

  • 27765
  • 4
Сигнал до главния прокурор за отвличането на 7-годишно момиченце
©

Майка подаде сигнал до главния прокурор за отвличането на 7-годишно момиченце. Александра Саркизова вече 20 дни не е виждала детето си. В края на септември бащата взима момиченцето от училище и я отвежда от Варна в София, съобщава Канал 3.

Бащата, който е син на футболния треньор Стойчо Младенов - Александър Младенов. Той отказва дори двете да се чуват по телефона.

Историята на Александра и Александър започва като всяка друга – с любов и разбирателство, но краят й съвсем не е щастлив. Александра Саркизова е бивша жена на бившия футболист Александър Младенов. Двамата имат 7-годишна дъщеря Дария. Живеят разделени вече от четири години. През това време не е имало проблеми с правата върху детето – и двамата са се виждали с нея докато Дария живеела с майка си в София. Преди време обаче Александра решава да се премести в родния си град Варна. Заради постоянния тормоз от страна на бащата. И тогава всичко се променя.

Сега Александра не знае къде точно е дъщеря й. Нито кой се грижи за нея. Обикаля по всички адреси, на които се подвизава бившата й половинка и семейството му. Многократно е ходила и до училището, в което би трябвало да учи дъщеря й. През цялото това време само е чувала два пъти детето си по телефона. През последните 20 дни Александър почти отказва да говори с Александра и да й дава информация за Дария.

Бащата отказва среща с Дария. Майката само можела да се чува с нея, но при определени условия. Не става ясно и дали момиченцето изобщо ходи на училище. След всички неуспешни опити да види детето си, Александра е принудена да подаде жалба до главния прокурор. В нея майката е разказала цялата си история, а сигналът й завършва с думите: Страхувам се за живота и здравето на детето си, както и за моя, тъй като Александър Младенов е проявявал брутална агресия срещу мен пред очите на детето.

По случая вече е разпоредена проверка на Софийската районна прокуратура.

Докато съдът обаче направи проверка една майка продължава да обикаля от адрес на адрес и да търси дъщеря си.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
27765 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Левски

2017.11.06 | 13:31

4
Тоя нещастник само да го набарам и него и баща му ще се молят да не се бяха раждали
сметки

2017.11.06 | 13:30

3
Футболист на Славия уби човек че го нарекъл селянин. Осъден на три години общежитие с платена храна, ток и вода.
ANTIFA

2017.10.17 | 23:48

2
ВСИЧКИ ИРАНО ПОМИЯРИ ДА СЕ ВЪРНАТ В ИРАН
Цоцо

2017.10.16 | 00:01

1
Да е мислила за кой се жени, но то и такива жени има , че по-добре да бягаш с 200 от тях. Като цяло народа изкукуригва *

Добави коментар

Водещи новини