Георги Харизанов: КСНС се превърна в една сбирка с пиар цел

  • 13 октомври 2017 19:13

  • 5469
  • 4
Георги Харизанов: КСНС се превърна в една сбирка с пиар цел
©

КСНС се провали. За първи път. Не мисля, че имаше бойкот. Президентът заяви, че ще води битка, но не разбирам какви инструменти има той, за да води битка. Негова е отговорността да прецени дата и възможностите за КСНС.

Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ Георги Харизанов от Института за дясна политика. "След решението да се разсекретяват стенограмите от КСНС той вече не е същия. Това е една сбирка с пиар цел. Президентската институция може да бъде изпълнена с много повече смисъл. Румен Радев ходи в Полша, сега е в Азербайджан, но не разбираме какво е свършил и договорил. Служебното правителство бързаше фанатично да избира нов изтребител. Уволниха редица хора, пренаписаха докалди само и само да бъде избран единият изтребител. Сега тагова бързане няма. Премиерът дори обяви, че в момента това не е най-важния харч", разкри Харизанов.

Заедно с него гост беше и социлогът Кольо Колев. "Не мисля, че на КСНС се е водила някаква битка. В основата на всички противоречия между институциите седи проблемът с F-16. От ГЕРБ настояват да бъдат закупени тези изтребиетели. Не на последно място стои и държанието на някои вече бивши техни депутати. Говоря за Антон Тодоров и неговите непрестанни нападки", обяви Колев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5469 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2017.10.20 | 13:00

4
Оооооо Кольо - ЛЪЖЕЦА

2017.10.20 | 13:00

3
Ооо, Гошо герберския необразован пенкилер.

2017.10.20 | 13:00

2
НА ТОЯ ГОШО ДЯСНОТО МУ Е В ГЪЗА ..ПЕДАЛА ГО ДЪРЖИ ТАМ НА ТОПЛО..А С ЕЗИКА САМО КАК РАБОТИ ..ПРАВИ ТАКИВА ШПАКЛИ ..ММММ..
До Харизанов

2017.10.14 | 15:59

1
Нали знаеш че бивши сводници и бивши курви няма а скапаняко прост???

Добави коментар

Водещи новини