Пловдивският окръжен съд върна на Софийска градска прокуратура делото срещу кмета на Пловдив

  • 13 октомври 2017 13:30

  • 1246
  • 3
Пловдивският окръжен съд върна на Софийска градска прокуратура делото срещу кмета на Пловдив
© Булфото/Архив

Окръженият съд на Пловдив днес върна в Софийска градска прокуратура делото, образувано срещу кмета на "града под тепетата" Иван Тотев. Дело ще има и срещу зам.кмет Димитър Кацарски, ресорен зам.-кмет и Димитър Колев, кмет на район "Западен", съобщиха от пресцентъра на Съдебната палата.

Окръжните магистрати са приели, че в хода на досъдебното производство са допуснати съществени нарушения и са дадени указания за остраняването им.

Разпореждането е подлежало на протест от прокуратурата и обжалване от обвиняемите и защитниците, като нито една от страните не се е възползвала от това право.

Разпореждането на Окръжен съд - Пловдив е влязло в сила вчера, на 12 октомври, и днес делото е изпратено на Софийска градска прокуратура за отстраняване на нарушенията, уточняват от съда.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1246 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Az

2017.11.08 | 00:14

3
Значи имаше 70 милиона за зала лайно .... а за стадион Пловдив нямало пари . В затвора - МАФИЯ !!!!
Цв.Цв.

2017.11.08 | 00:14

2
Тоя мръсник Тотев съсипа Пловдив. Вижте само смешната зала "Колизеума", пардон "Колодрума". За 70 милиона може да се построи цял спортен град. Корупция висша степен. Вижте улиците на Пловдив. След положен асвалт, веднага пропадане и дупки. И след това никой не ги оправя, дока
оцвъкааа всичко

2017.11.08 | 00:14

1
Всички герберасти са невинни до доказване на противното.А противното никога не се доказва,защото Темида е кьорава и умишлено осакатена..

Добави коментар

Водещи новини