Харесайте facebook страницата ни

Американка срича БГ скоропоговорки (видео)

Американската влогърка Оливера Бранч подлуди социалните мрежи със своите забавни опити да говори на български. Трябва да признаем, че момичето е доста смело да се хвърли именно на сложните ни поговорки, които са трудни дори за самите нас.

Според нея "Чичковите червенотиквеничковчета" са "Чичковитечервеновикчета", а най-дългата дума в родния ни език звучи така от нейната уста: "Непротивоконстистусвтайствувайстувайте".

Все пак българското не е съвсем чуждо на Оливера, пише в. "България Днес". До 5-годишна възраст тя е живяла у нас, тъй като майка й е от тук. Баща й е от съседна Сърбия. Семейството емигрира, когато Оливера е съвсем малка и почти няма спомени от България. Оли, както я наричат нейните приятели, има мнение и за родните ни звезди.

Една от любимките й е тийн сензацията Дара, на второ място се класира конкурентката й Гери-Никол. "Кой е Гери-Никол. Оу, това е жена. Наистина мислих, че е мъж. Гери, като Гари на английски... ама не! Харесва ми! Малко за червилото не съм сигурна. Прилича все едно има хепотърния (б.р. хипотермия). И обича котета, какво още искаш в една жена-перфектно" Далеч по-различно е мнението й за Азис. "Много е мазен, малко да се измие може би. Какво значи "евала", име на жена или...?! Много интересно яке си е избрал, шикозно", коментира тя в едно от видеата си. Въпреки разваления си български, Бранч е събрала хиляди последователи в Ютуб. Някой от видеата й са преглеждани над 200 000 пъти.

Коментари
Коментари (4)
Коментирай
126 (гост)
22.02.2018 | 00:24

НЕ НА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ!!!

Рейтинг:
 
0
emin (гост)
13.10.2017 | 22:20

cifnal carevica v centara na carigrad

Рейтинг:
 
1
(гост)
02.11.2017 | 05:00

Много е права за Гери-Никол. Може и за хермафродит да мине...

Рейтинг:
 
1
(гост)
13.10.2017 | 22:20

пичок

Рейтинг:
 
1
 
Добави Коментар