Харесайте facebook страницата ни

Цветанов със срещи в централата на „Конрад Аденауер“ в Берлин

© ГЕРБ

Политиките, реализирани от правителството на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република ... към профила и ГЕРБ, са гаранция за стабилността и сигурността не само в България, но и в целия регион на Балканите.

Това заяви заместник-ръководителят на отдел „Европейски и международно сътрудничество“ във фондация „Конрад Аденауер“ Франк Прийс по време на работна среща с председателя на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 ... към профила . В разговора, който се проведе в централата на „Конрад Аденауер“ в Берлин, участва и ръководителят на екип „Европа/Северна Африка“ Ларс Хенсел. По време на срещата бяха обсъдени добрите резултати от дългогодишното сътрудничество между ГЕРБ и „Конрад Аденауер“ и бяха набелязани нови съвместни инициативи, които да бъдат реализирани през 2018 година. От фондацията за изразиха готовност да подкрепят активно и инициативите, които ще бъдат организирани по повод предстоящото българско председателство на Европейския съюз.

Цветан Цветанов благодари за подкрепата, която фондацията оказва на ГЕРБ както при формулирането на успешни управленски секторни политики, така и за експертната помощ. Освен това той представи основните приоритети на страната ни за председателството на ЕС като постави основен акцент върху европейската перспектива и сигурността на западните Балкани, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Коментари
Коментари (4)
Коментирай
ето и главните виновници (гост)
12.10.2017 | 19:07

за мизерията на българите

Рейтинг:
 
1
someone (гост)
12.10.2017 | 19:06

продажника се снимал с господарите си.

Рейтинг:
 
1
(гост)
12.10.2017 | 19:07

курви продажни

Рейтинг:
 
1
Ivan (гост)
12.10.2017 | 19:07

Главчо само се снима...

Рейтинг:
 
1
 
Добави Коментар