Бареков: Българската журналистика сама е виновна за окаяното си състояние

  • 11 октомври 2017 17:35

  • 5567
  • 4
Бареков: Българската журналистика сама е виновна за окаяното си състояние
© Булфото (архив)

"Заради тъпотиите на Антон Тодоров и Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 всички забравиха колко виновна е самата българска журналистика за окаяното си положение".

Това написа на личната си страница във Фейсбук Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва, който коментира последните скандали в държавата. Ето какво още написа той:

"Не лъскавите къщи и апартаменти на Цолова и В. Николаев бяха сами по себе си проблемът, а слугинското им поведение спрямо силните на деня. Както и използването им като бухалки спрямо изпадналите в слаба позиция. Започвам да мисля, че някой прави кризисен пиар и лъска мръсния имидж на сутрешните блокове. Опитът на Прокопиев днес да яхне протеста на журналистите пък е направо отврат и води до гадене. Журналистите от Нова, БТВ и БНТ - опозиция? Това е пошъл виц. Защото никога не са задавали неудобен въпрос на някой управляващ поне от три години, откакто падна Орешарски. В тези телевизии си има избрани "мишени", които направо се размазват или са в забранителния списък.

Остава открит въпросът: Проверката на НАП за доходите и тузарските имоти на Цолова и В. Николаев заплаха ли е към тях или просто рутинна работа на институциите по нашия граждански сигнал? А и странното "изчезване" на Цолова беше заради съмнителния палат в Драгалевци или за да се замаже положението временно с едно "празно столче"?

П.П. Абе къде бяхте медиите, когато преди седмица Антон Тодоров нападна Сашо Диков в парламента?", завършва Бареков.
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5567 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Doc

2017.10.14 | 14:30

4
Бюреков пръдна през устата! Най-наглото момченце, което чисто и безпардонно усвои едни пари и се измъкна, като пръднал в асансьор надига глас? Ники Дудука, не го вярвах, но той го доказва с всяко изречение! Почивай в мир!

2017.10.14 | 14:30

3
МА ТОЯ БОКЛУК ОЩЕ ЛИ Е ЖИВ???
Иван

2017.10.14 | 14:30

2
Не, че не е прав барека, прав е. Но по същество той е същия. Крадецът вика "дръжте крадеца". Това е историята на неговия живот. Свързвам активизирането му напоследък, с това, че явно е останал без пари, заради това и се е подложил за изтривалка на Пеевски, и муа по сите неудобн
ANTIFA

2017.10.13 | 13:39

1
СМЪРТ НА ФАШИЗМА СВОБОДА НА НАРОДА

Добави коментар

Водещи новини