Българският полицай, застрелял гръцки лекар: Аз го убих, получавах заплахи (обновена)

  • 11 октомври 2017 16:23

  • 35290
  • 6
Българският полицай, застрелял гръцки лекар: Аз го убих, получавах заплахи (обновена)
©

Полицаят Красимир Карчев, застрелял гръцки лекар на остров Крит, бил следствен за побой. 

Следствието срещу него е образувано няколко месеца преди казанлъшкото ченге да убие на 6 октомври със собствената си карабина гръцки кардиолог на остров Крит. Очевидци разказват, че Карчев нанесъл побой на футболния треньор от Раднево Динко Славов. За това започнало разследване, след това Карчев бил предаден на Военна прокуратура, но местните обвинители си направили отвод и производството било прехвърлено на прокуратурата в Сливен. За следствието потвърдиха високопоставени полицейски източници, пожелали анонимност.

Динко Славов от своя страна твърди пред Пресс ТВ, че Карчев направил опит да го убие. След спорна ситуация, полицаят Красимир Карчев се нахвърлил срещу него с думите: "В Енина имам право само аз да говоря на играчите и никой друг“, след което го е хванал за гушата, повалил го на скамейката и се е опитал да го души. От там нататък Динко Славов нищо не помни, изпаднал в безсъзнание за близо пет минути.

В последствие подал жалба с надеждата да бъде заведено дело. Въпреки, че имал много свидетели и съдебно медицинско свидетелство, бил предупреждаван, че това е „известен местен полицай“ и нищо няма да се получи. Девети месец вече Славов не знае какво се случва с неговата жалба.

Малко преди 11.30 часа днес, пред следовател за разпит бе изправен 37-годишният Красимир Карчев от Казанлък. Разпита продължи около два часа. „Аз го убих, получавах заплахи“, признал Карчев. Според адвоката му, обвиняемият изцяло е поел отговорността за убийството и твърди, че приятелката му няма връзка с убийството.

Що се касае до съобщенията, които са разменили двамата помежду си, той твърди, че нямат нищо общо със засадата, а касаят отношенията помежду им. След разпита Карчев бе откаран в затвора на остров Крит и предстои ексрадирането му в затвора Коридалос в Атина. Непосредствено след неговия разпит около 14,30 часа започна да дава показания и 38-годишната Дешка Говедарова, съпруга на жертвата срещу която има повдигнато обвинения за съучасничество. Разпитът продължава.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
35290 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
sando

2017.10.26 | 20:13

6
TOZI UBUEC BALGARIN LI E, ILI CIGANIN
777777

2017.10.13 | 11:37

2
E KAKЪВ ДА Е,БАЩА МУ СЕ КАЗВА КАРЧО,ВЧЕРА ПИШЕШЕ НЕКАДЕ
Луд

2017.10.26 | 20:13

5
Баща му е кръстен на х.у.я ми,тъй викаше един манго от градец
50 год. затвор

2017.10.26 | 20:12

4
да гние там пак служител на МВР, миналата седмица Катаджия с подкуп 36000лв, сега Старшина от Полицията

2017.10.26 | 20:12

3
Станала е обърквация. Ако имаше държава,сега тези,които са държали чадърите над главата над госин Кирч о/прокурори,полицаи,съдии и проче напаст/вече щяха да търкат наровете и нямаше да дочакат в панделата двайсетте заплати при пенсиониране. Нали гъжо Рнаудова!?
Каро

2017.10.13 | 11:37

1
Във българските ''затвори'' хилавите роми кокошкари няма как да му приложат полагащото му се наказание, но гърците са с традиции в мъжката любов.

Добави коментар

Водещи новини