Сръбският външен министър пя на Реджеп Ердоган (видео)

  • 11 октомври 2017 13:45

  • 8638
  • 3
Сръбският външен министър пя на Реджеп Ердоган (видео)
© gettyimages (архив)

С песен на родния си език бе изненадан турският президент Реджеп ЕрдоганРеджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и премиер. Роден на 26  февруари 1954 г. в Истанбул. Завършва на официалната вечеря в негова чест в Белград, предаде сръбското радио Б92.

Първият дипломат на страната-домакин Ивица Дачич изпя в чест на високопоставения гост турската народна песен "Осман ага". На разпространено в световната мрежа видео се вижда как външният министър на Сърбия се приближава към масата на Реджеп ЕрдоганРеджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и премиер. Роден на 26  февруари 1954 г. в Истанбул. Завършва, на която той седеше заедно със съпругата си Емина и сръбския държавен глава Александър ВучичАлександър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 г. в Белград. и първата дама на западната ни съседка Тамара, и изпълнява творбата. Песента е посветена на османския военачалник от славянски произход, живял през ХVII и ХVIII век във Видин и днешна Румъния.

Държавният глава на страната на два континента пристигна вчера в Сърбия, заедно с 50 телохранители. Заради визитата Белград мобилизира около 3000 полицаи. Посещението на Ердоган бе белязано и от нарушение на протокола от страна на първата дама на Турция.

Емина Ердоган изненадата работещи и клиенти на известен в сръбската столица магазин за сладкарски изделия. Тя влезе в търговския обект и купи огромно количество локум и други лакомства.

Ердоган и съпругата му днес пристигнаха в южния град Нови пазар. Там първата турска двойка бе посрещната тържествено от много хора. Мнозинството от населението на Нови пазар и областта са сърби, приели исляма през ХIХ век.
 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
8638 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Шикер

2017.10.14 | 17:00

3
Кога ще пее на сръбски Ердоганя когаа?!? То бива подмазвачество чак пък толкова...

2017.10.13 | 11:45

1
Не можа ли да му попее за Аркан ?
Да,наистина...защо ?!??

2017.10.13 | 17:17

2
Също така би било добре да му изпее и тоталния хит за всички времена "Гумена палатка" или пък "Доко-Доко" на Кондьо.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини