Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу разказаха за перверзиите на холивудски продуцент

  • 11 октомври 2017 13:18

  • 9138
  • 2
Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу разказаха за перверзиите на холивудски продуцент
© Getty Images/Guliver

Световноизвестните актриси Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския и Гуинет Полтроу, обвиниха в сексуален тормоз известният холивудски продуцент Харви Уейнстейн.

Красивата актриса Полтроу споделя пред „Ню Йорк таймс“, че когато била на 22 години Уейнстейн й предложил роля във филма "Ема" (1996 г.) по романа на Джейн Остин. Според актрисата, преди началото на снимките, продуцентът я повикал в хотелската си стая, а по време на срещата им той й предложил масаж в спалнята му. Тя отхвърлила сексуалното предложени на Харви Уейнстейн, а по-късно и споделила с тогаващното си гадже Брад Пит.

Другата таланлива актриса жертва на холивудския продуцент е Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския. Тя сподели пред медии, че е била тормозена от продуцента в края на 90-те години на миналия век:

"Имах изключително негативен опит с Харви Уейнстейн в моята младост, затова реших никога да не работя с него и да предупреждавам другите", казва актрисата.

Джоли отбелязва, че също отхвърлила тогава предложенията на продуцента. Тя подчертава, че "поведението му към жените е неприемливо".

Миналата седмица американския вестник "Ню Йорк таймс" публикува материал, в следствие на журналистическо разследване, в което се посочва, че в течение на около 30 години Уейнстейн е оказвал сексуален тормоз на служителки на компанията, в която е работил. Продуцентът търсел интимна близост с тях с обещание за съдействие в кариерното им развитие.

Във вторник пък друго американско издание сп. „Ню Йоркър“ съобщи, че три жени обвиняват Уейнстейн в изнасилване.

Харви Уейнстейн стана известен с продуцирането на филми като Влюбеният Шекспир", "Криминале", "Спасяването на редник Райън" и т.н.

По последна информация съпругата на продуцента Джорджина Чапман е подала молба за развод.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
9138 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Dildo Baggins

2017.10.20 | 08:01

2
No Way

2017.10.20 | 08:01

1
Бахти гнусния чифут!!!

Добави коментар

Водещи новини