Хората стават по-емоционални, чувствителни и неспокойни днес

  • 11 октомври 2017 06:13

  • 2686
  • 0
Хората стават по-емоционални, чувствителни и неспокойни днес
© Pixabay

Позицията на Марс в Дева прави човек перфекционист - предпочитащ да върши сам работата си, защото е сигурен, че само той може да го направи безупречно. Човек е критичен към себе си и към другите. Често той сам е недоволен от резултатите от работата си и е готов да опитва отново. И точно тук се намесва квадратът на Марс със Сатурн. Днес вашите планове могат да бъдат разрушени от външни обстоятелства, вашите действия да срещнат препятствия. Трудности в бизнеса. Няма да можете да покажете решителност, инициативност и днес ще бъде трудно да защитите вашите права. Също така са възможни наранявания, умора. Все пак как ще протече вашият ден зависи от личният ви хороскоп. Това са общи тенденции.
 

Съвпадът на Слънцето с Меркурий донякъде омекотява горната тенденция. Днес ще ви бъде лесно да преговаряте. Вашите интелектуални способности са на висота. Околните могат да оценят вашите идеи. Този аспект ще ви помогне да изгладите различията, да демонстрирате способностите си. Вашият ум е ясен днес и всяка комуникация ще бъде от полза.
Взаимно ще се преплитат негативните и позитивните влияния, като по-силни ще бъдат първите.
 

Луната e в знак Рак от 06:39ч. Хората стават по-емоционални, чувствителни и неспокойни. Вътрешното състояние и настроение често ще се променя. Може да възникнат емоционални проблеми. Ще са характерни за мнозина капризност, бърза възбудимост, обидчивост, в крайни случаи истеричност и депресивност. Тези, които имат много проблеми, може да се затворят в себе си и да станат много нервни. Време да обърнете внимание на семейството, дома и за грижи за близките ви хора. Уязвими са млечните жлези и стомаха.
 

21 лунен ден продължава до 23:31ч. – е силно енергичен, с космически оттенък. Да започнете нещо кардинално в период на намаляваща Луна, не е добра идея, тъй като постоянно ще изпитвате недостиг на астрална енергия и като резултат успеха ще е крайно съмнителен. Голяма e вероятността да сбъркате и да се чудите как да поправите последствията. Действията днес са лекарство за всички психологически проблеми. Мистерията на деня е символично съединение на Дух, Душа и Знания. 21-ви лунен ден е активен, но не трябва тази активност да се свежда само до физически план. Физическите действия трябва да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, колективни духовно практики. Препоръчва се пътуване сред природата в приятелска компания, активен колективен отдих също е благоприятен. Крайно нежелателно е да налагаме на другите своето мнение, да се държим агресивно и да манипулираме околните. В медицинско отношение денят е свързан с черния дроб и неговата функция. Не е добре, ако получите симптоми на проблеми с него именно сега. Причините могат да бъдат както в излишното му натоварване, така и поради продължителна физическа и духовна пасивност. В случай на заболяване не се залежавайте много.
 

Отношения - Подходящо за обща семейна работа, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости.
 

Секс - В 21-ви лунен ден сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.
 

Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.
 

22 лунен ден започва днес в 23:31ч и продължава до 00:32 на 13 октомври.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2686 0

Свързани новини

Водещи новини