Андрей Райчев: Най-голям интерес от политическата криза има ДПС, защото цената им се вдига

  • 09 октомври 2017 18:56

  • 10155
  • 2
Андрей Райчев: Най-голям интерес от политическата криза има ДПС, защото цената им се вдига
©

Появиха се информации, че управляващите извършват бойкот на КСНС. У мен по-скоро остава усещането, че президентът Румен Радев не може да удържи водещите политически фигури в една стая. Тази ситуация е опасна за президентската институция. Президентът влиза в една роля, в която води битка и не е надпартиен. Рискът е, че Румен Радев се превръща в крило, а не в обединител. Това се използва максимално добре от премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ политологът Димитър Ганев. Заедно с него гост беше и Андрей Райчев. "Аз виждам нещата по малко по-различен начин. Президентът бе раздразнен от факта, че сделката за "Гриппен"-ите му бе отнета. Точно тогава той изръмжа за битката. Румен Радев е единственият победител срещу ГЕРБ. Идеята, че те ще му кажат какво да прави е смехотворна. Днес Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г направи демонстрация със закъснението за КСНС. Най-голям интерес от кризата имат ДПС, защото цената им ще се вдигне", разкри Райчев.

"Натискът, който оказва Румен Радев на ГЕРБ, се оказва по-скоро консолидиращ за управляващата коалиция. Днес на КСНС отсъстваха Валери Симеонов, Волен Сидеров, Красимир Каракачанов. Патриотите бяха пратили втората цигулка Явор Нотев", допълни Ганев. "На Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г уникално му излизат външнополитическите карти. За пръв път в новата ни история се събраха всички лидери на Балканските страни и България е център на балканската политика. Ние сме добрия образец в момента. България наистина може да изкяри много от това свое положение. В същото време на вътрешната сцена му се случиха три неприятни истории - заплахите и ултиматума от Валери Симеонов, Антон Тодоров и оставката на Делян Добрев", обяви от своя страна Райчев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
10155 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ПАЧА СЛАНИНЕСТА

2017.10.10 | 08:12

2
Няма по-гнусно същество от комуноид , отгледан със сребърна партизанска лъжичка в устата .
МОДЕРАТОРА Е ДОЛЕН ПЕДАЛ И МАНИПУЛАТОР

2017.10.10 | 06:43

1
МРЪСНИ ГАДОВЕ ДОЛНИ.

Добави коментар

Водещи новини