През този ден се отварят каналите, които ни свързват с миналото

  • 09 октомври 2017 06:14

  • 17188
  • 0
През този ден се отварят каналите, които ни свързват с миналото
© Pixabay

Меркурий в квадрат с Плутон – период на интелектуални затруднения, проблеми с ученето и обучението. Способността за възприемане на знания е отслабена, възможни проблеми с паметта, концентрацията на вниманието, намалява способността за продуктивна умствена дейност. Раздразнителността и саркастичността се увеличават. Трудности в бизнеса, неприятни известия. Като цяло, неблагоприятен период за почти всякакъв тип делова и интелектуална дейност, за изследователи, писатели, журналисти, посредници, бизнесмени, мениджъри, търговци и т.н., както и за всяко придвижване.

Неприятни събития в колектива, възможни са протести. Повреда в техниката, комуникационното оборудване. Пазете се от измами, мошеничество, фалшификации, клевета, интриги. Опасност от пътни инциденти и проблеми с транспорта. Активизират се криминогенните елементи. Не ходете на тъмни и опасни места. Абсолютно неподходящ период за хирургическа интервенция, както и изследвания и за всякакъв вид сканиране.

Луната e в знак Близнаци. Емоциите са бързи, лесни, променливи, повърхностни. По-голямата част от вниманието насочено към материалните неща, тялото, емоциите (които бяха актуални при Луна в Телец) се насочва вече към думите, мислите, информацията, комуникацията. Тези дни са за интелектуалците, журналистите. Провеждат се много повече дискусии, пътуване, телефонни разговори. В такива дни трудно се стои на едно място. При Луна в Близнаци, хората стават по разговорчиви, но и по склонни да изпуснат това, което не е за казване. Пазете вещите и портмонето си. Тези дни са добри и за крадците. Уязвими са ръцете, раменете, дихателната и нервната система.

19 лунен ден продължава до 21:45 ч. – През този ден се отварят каналите, които ни свързват с миналото. Днес трябва да се обърнем назад и да поразмишляваме за тези, с които сме били несправедливи, и за онези, които са ни наранили, да простим на оскърбилите ни и да поискаме прошка от обидените, да поправим грешките направени в миналото, които се отразяват на настоящето и създават нашите проблеми. Всеки има спомени, от които не може да избяга - страдание, негодувание, страх, унижение, обиди ... Тези моменти от миналото са свързани с енергийни нишки, по които изтича нашата сила. Днес е специален ден и е по-лесно да се избавим от натрупания негатив.

В 19 лунен ден витае тежка, неблагоприятна енергия. Лесно може да се попадне в капана на дрогата, на мания, под чуждо влияние. Много нечестни хора ще искат да излеят "отрова" в душата ви. Поради това е по-добре да ограничите контактите и да не използвате телефона без сериозна нужда. Опитайте се да не вземате отговорни решения, да не сключвате договори, да не плащате дългове, да не заемате, да не възлагате на другите отговорности. Внимателно се отнесяйте към чуждите идеи и не изяснявайте отношения с никого. Гледайте да не се ядосвате, да не проклинате, да не показвате гордост, иначе може да попаднете в някаква неприятна история, от която няма да е лесно да се измъкнете.

Отношения – Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите истински отношения един към друг и проверка за здравината на връзката.

Секс - Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден - никакъв секс! Дори от еротичен масаж е добре да се откажете. Може да се ограничите с вана с топла вода, но да не е билкова. Бизнес – Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори. Подстрижка – За предпочитане е да не се подстригвате, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите.

Сънища – От сънищата си не се бойте. Те нямат никакво отношение към реалния живот. Добре е да се прави медитация за прошка. За хората, които обичат да правят разни техники, ето една:

Тибетска техника за прошка от Алена.

Това е прошката, чрез която вие прощавате на хората, пресекли пътя ви, без значение дали имате причина да го правите или не.

На лист хартия изписвате следното: Прощавам на ... /изреждате иманата на свои роднини, близки, приятели и на всички, за които се сещате в момента, дори и на починалите, като може да ги групирате по ваша преценка /... и на всички, с които Съдбата пресича пътя ми ПРЕДИ, СЕГА и ЗА В БЪДЕЩЕ и ги освобождавам с цялата си любов.

Няма значение колко листа ще изпишете. В последното изречение се включват всички, за които не сте си спомнили. В него оставете и имената, за които вътрешно не сте убедени, че можете да им простите.

Копирате изписаните листове 10 пъти. Всеки ден в продължение на 10 последователни дни изгаряте по едно копие. Първата вечер горите оригинала. В следващите вечери, преди да изгорите поредното копие, го държите за малко в ръце, за да го активирате. Всеки път казвате “ прощавам на всички изписани на тези листове и ги освобождавам с цялата си любов”, без да изреждате имената. Пепелта от изгорения лист се изхвърля на вятъра, в никой случай във вода. Времето от денонощието, в което правите ритуала, е без значение. Важното е да се съсредоточите и никой да не ви пречи през тези няколко минути, един път в денонощието.

20 лунен ден започва в 21:45ч и продължава до 22:35 на следващия ден

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
17188 0

Свързани новини

Водещи новини