Тереза Мей: Имам пълната подкрепа на кабинета

  • 06 октомври 2017 21:51

  • 1632
  • 0
Тереза Мей: Имам пълната подкрепа на кабинета
© Getty Images/Guliver

По повод на вече официално заявената позиция от бунтовниците в Консервативната партия за оставка на премиера, Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в изтъкна, че страната в момента се нуждае от спокойно правителство, каквото тя осигурява.

Тя изтъкна, че има пълната подкрепа на кабинета. Грант Шапс заяви по-рано, че все повече депутати искат нов лидер на партията и че решението на бъдещите проблеми не е чрез "заравяне на главите в пясъка".

За да бъде задействана обаче процедура по избор на нов лидер е необходимо това искане да бъде подкрепено от 15 процента от депутатите или 48 души.

Много от лоялните на Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в депутати изразиха убеждение, че Грант Шапс не може да събере такава подкрепа и обрекоха на провал заговора за смяна на лидера.

Министри от кабинета застанаха с изявления зад Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в. Все още обаче няма официална реакция от външния министър Борис Джонсън, отбелязва БНР.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1632 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини