От днес животновъдите доказват реализацията на млякото и млечните продукти

  • 05 октомври 2017 15:28

  • 2140
  • 0
От днес животновъдите доказват реализацията на млякото и млечните продукти
© pixabay.com (архив)

От 5 до 30 октомври т. г. животновъдите, които са кандидатствали по схемите за директни плащания Кампания 2017 г., трябва да докажат реализацията на млякото и млечните продукти, които са произвели. Документи се подават в областните дирекции на Държавен фонд "Земеделие", съобщиха от финансовата институция.

Разпределянето на новородените телета, които са регистрирани в стопанството на земеделските стопани се налага само при едновременно заявени схеми - за обвързано подпомагане за месодайни крави и/или юници /СМКЮ/ и - за обвързано подпомагане за месодайни крави под селекционен контрол-месо /ЕЖСК/, се уточнява в съобщението.

За кандидати, които имат само една заявена схема от следните: СМКЮ, ЕЖСК /месо/ или ДПЖСК /породи за месо/, не се изисква подаване на декларация по чл. 27а, ал. 8 от Наредба 3 от 2015 г.

Списъци на стопаните, които следва да се явят в отдел "ПСМП" при Областните дирекции на фонд "Земеделие", са публикувани на адрес: https://dfz.bg/bg/dp-2014-2020/-2017/

При попълване на описа кандидатите трябва да използват съответната бланкова таблица, според регистрацията им в ИСАК - като Физическо лице, Юридическо лице или Едноличен търговец.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2140 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини