Peugeot и Opel с интересни предложения за Автосалона в София

  • 05 октомври 2017 14:49

  • 1052
  • 0
Peugeot и Opel с интересни предложения за Автосалона в София
©

Автомобилното изложение София 2017 в Интер Експо Център през октомври ще е едно от първите събития, където две от най-популярните европейски марки – Peugeot и Opel – ще се явят не само като конкуренти, но и като част от алианса PSA, техният общ собственик.

Сделката на десетилетието в автомобилния бранш се очаква сериозно да размести фигурите по картата на европейския пазар, но все още никой анализатор не се наема да предвиди какви точно ще са резултатите, както за отделните марки, така и за френската група като глобален играч. Но за посетителите при всички случаи ще бъде интересно да видят новите модели на двете марки, някои от които обещават да се превърнат в бестселъри на пазара.

Французите от Peugeot акцентират най-вече на SUV-гамата си, както и на новото 308 – наследник на „Автомобил на годината” в Европа за 2014 г. Премиерно за България ще бъде показан новият 7-местен SUV Peugeot 5008, който президентът на Франция Еманюел Макрон избра за свой официален автомобил. Редом с него ще бъде изложен и първият в историята автомобил от този клас, спечелил наградата “Автомобил на годината“ в Европа - Peugeot 3008. Моделът е носител на цели 28 международни награди от излизането си на пазара до момента.

Ще видим и компактният градски кросоувър Peugeot 2008, както и малките градски модели 108 и 208, практичният седан Peugeot 301 и луксозният Traveller. Компанията залага и на голяма гама скутери и велосипеди.

Последвайте канала на

Novini.bg
1052 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини