Карадайъ: Маските паднаха. Управляващата коалиция е ксенофобска, насажда омраза и разделение (видео)

  • 05 октомври 2017 09:19

  • 7622
  • 6
Карадайъ: Маските паднаха. Управляващата коалиция е ксенофобска, насажда омраза и разделение (видео)
©

На 28 септември поискахме оставката на Красимир Велчев, председател на Комисята по вероизповеданията и правата на човека, заради ксенофобските му изявления. Тези изказвания насаждат омраза в обществото.

Това заяви от трибуната на парламента председателят на ДПС Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, който прочете декларация от името на парламентарна група. "Комисята не може да се ръководи от човек, който е загърбил антиевропейските ценности. ГЕРБ, като част от ЕНП, имаха шанс да докажат, че спазват европейските ценности и демокрацията. Те не ни чуха и маските паднаха. Управляващата коалиция е кснофобска и антидемократична. Какво чухме от г-н Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на? Всички знаели, че той не е ксенофоб, както и че ДПС искали да вземат едни пари. Това са груби манипулации. ГЕРБ и Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на не разбират колко тежки последици може да имат тези изказвания. Това дава повод да се замислим за начините за лечение на подобен тип поведение. Тук се прокарва разделителна линия, насажда се омраза и нетърпимост, което е опасно за националната сигурност", добави той.

"Продължава линията на разделение и противопоставяне. Конкретният случай не е изолиран. Това може да доведе до проблеми със стабилността. Знам, че много хора ще кажат, че това не е проблем само на България, а се случва и в Европа. В Европа обаче конкретизират тези проблеми, изолират ги, работят за тяхното преодоляване и недопускане. Противопоставянето поражда агресия. Трябва да го спрем. Противопоставянето, насаждането на омраза и ксенофобията трябва да бъде отречено категорично от всички проевропейски партии. Трябва да работим България да се превърне в стабилна и гарантираща мир страна в региона. Всички членове на комисията по правата на човека от ДПС депозират оставките си", обяви Карадайъ.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
7622 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2017.10.14 | 15:19

6
шибан кюрд
Бургазлия

2017.10.14 | 15:19

5
Този боклук веднага да бъде изгонен от България.

2017.10.14 | 15:19

4
Най големия ксенофоб говори за ксенофобия.Ако имахме държава,а не КЕНЕФ.Този щеше да му бъде отнето гражданството и изгонен от България завинаги.Този е враг на България редом с онова еврейско леке от Хелзинския комитет.Такива или трябва да лежат по затворите и да не виждат
Заплашването на Българската държава

2017.10.14 | 15:19

3
От мюсюлманския бежанец,избягал от майчината му родина,а приори да се сурвака с АК-47 и да се изпрати при мохамед,че се напълни България със сарайски мекерета.Пътувайте за да не ви стане мъчно и да ви целуват студени.
Ние Българите искаме

2017.10.14 | 15:19

2
Всички мюсюлмани,бежанци,мигранти,чужденци,различни от правослвният Български гражданин да напуснете България,защото сте опасни за националната сигурност на Българските граждани

2017.10.07 | 17:59

1
УПРАВЛЯВАЩАТА КОАЛИЦИЯ РАЗДЕЛЯ БСП ОТ ДПС И НЕ ДАВА ДА ПРОЯВАТ ИНТИМНА БЛИЗОСТ. ЛЮБОВНИЦИТЕ ПЛАЧАТ.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини