Пълнолуние - силно емоционален и взривоопасен ден

  • 05 октомври 2017 06:03

  • 13704
  • 0
Пълнолуние - силно емоционален и взривоопасен ден
© Pixabay

05.10.17 - Пълнолуние - силно емоционален и взривоопасен ден

Луната е в опозиция на Меркурий (в 17:02ч) - ще влияе като се леят прекалено много празни приказки, водят се несъществени разговори, а в такъв момент винаги се казва повече отколкото трябва, винаги има нещо излишно казано, затова призивът е към повече сдържаност и умереност. Логиката остава на заден план. Трудно ще се концентрираме върху важните въпроси. Денят е неблагоприятен за контакти с обществеността, промоционални дейности. Спорове. Ясно е, че е необходимо да се въздържаме от вземане на важни решения, подписване на документи и договори, да се обсъждат задачи и планове, да се сведе комуникация до минимум.

Венера влиза в съвпад с Марс (19:54ч) - Тук планетата на любовта се чувства скована и твърде предпазлива, но Марс й придава все пак от своя темперамент и ентусиазъм. Техният съюз ще засили сексуалната настройка у хората, както и творческата енергия. Това е активен период, чиято енергия трябва да бъде насочена към творчеството и създаването. Носи обаче раздразнителност, неспособност от самоконтрол. Човек може да стане роб на страстите си, когато губи чувство за мярка и такт. Води до усложнения в семейните и социалните отношения. Неблагоприятно за преговори, за лични и делови контакти и за всички дела, където е необходимо ясна глава.

В 21:41ч Слънцето във Везни е в опозиция на Луната в Овен и настъпва пълнолуние. Нараства сексуалната активност при мъжете, а при жените са възможни проблеми със здравето. Излишъкът от енергия отново засилват емоционалността и раздразнителността. Най- чувствителните натури започват да изпитват тревога, безпокойство и дискомфорт.

Луната е в знак Овен. Опасно време - конфликти, спорове, емоционално напрежение, импулсивност и прибързване. В този момент много хора, родени под знака на Овен ( или Луна, Асцендент в Овен), извършват резки действия, участват в екстремни ситуации, стават смели и безстрашни. Дори и най-добрият, мил и приятен човек може да се превърне в грубиян, който не се интересува от чувствата на хората около себе си. Да се намали физическата активност, освободете се от тежки домашни задължения. Едва ли ще се получи добър резултат. По-добре пълноценно почивайте и събирайте сили. Възможни са пристъпи на мигрени, главоболия. В дрехите предпочитайте сини, сребристи цветове, размити тонове. Избягвайте червените и оранжевите. Да не се вадят зъби, да не се правят манипулации по лицето.

15 лунен ден продължава до 19:13ч. – един от важните дни за целия месец. Днес Луната е в своя апогей. 15-ия ден от лунния календар се нарича период на плътските изкушения. Много хора днес са податливи на внушения, стават мързеливи, податливи на всякакви земни изкушения. В този ден се активира вътрешната змия у човека, която го изкушава да търси плътски удоволствия, затова трябва да се научи да побеждава себе си и плътта си, за да защити своята вътрешна чистота иначе деградацията е неизбежна – разрушава се астралното тяло. Не се препоръчва секс сега. Основната задача на петнадесетия лунен ден - победата над собственото си его. На този ден може да станете свидетели на много претенции и спорове, провокации. Романтичните срещи да се оставят за друг ден. Днес едва ли ще ви се получи. Добре е да се проведе гладуване, диета. Днес червата и панкреасът са уязвими, така че хората с диабет трябва да обърнат специално внимание на своето здраве. Не трябва да се допуска загуба на кръв и хирургическите операции също не се препоръчват, освен животоспасяващи.

Подстрижка – Неблагоприятен ден за подстригване. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата. От подхранващи маски и други подхранващи процедури също е добре да се откажете.

16 лунен ден започва в 19:13ч и продължава до 19:46 на следващия ден

И това ще отмине!

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
13704 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини