Даренията за предизборната кампания на Румен Радев отново на дневен ред в нета (видео)

  • 04 октомври 2017 17:58

  • 13338
  • 3
Даренията за предизборната кампания на Румен Радев отново на дневен ред в нета (видео)
© Булфото (архив)

Видео, касаещо предизборната кампания на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, се появи във Фейсбук групи и припомня разследването на журналиста от Нова телевизия Генка Шикерова от изборния ден.

Според журналистическото разследване кампанията на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е финансирана чрез дарения от по 400 лв, направени от пенсионери. Интересното е, че засечените от екипа "дарители" не знаят какви суми са давали за кампанията, припомня сайтът topnovini.bg

В клипа се цитират данни на Сметната палата, според които президентът е взел близо 90 000 лв. за кампанията след изборите. Дарения за около 1000 лв. пък изобщо не са отчетени. Общински съветници от БСП са дали 540 лв. за медийни услуги, което е нередно финансиране от юридическо лице. Освен това Радев дължи над 50 000 лв. на двама доставчици.

Припомняйки нарушенията във финансирането на кампанията на Радев, авторите на клипа призовават компетентните органи да извършат проверка на дарителите.

Последвайте канала на

Novini.bg
13338 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.10.05 | 10:24

2
За сега Радев на приказки го докарва. Ако купи много по-ефективните Мигове и Сута ще се докаже като истински мъж. Тогава и компроматите ще се увеличават, но така се държат в подчинение правителства и икономики.
Надя

2018.08.12 | 15:33

3
Той лично не може и чеп за зеле да купи , няма такива правомощия . Даже и на приказки не го докарва . Червен мръсник
ПАЧА СЛАНИНЕСТА

2017.10.05 | 09:53

1
Знайно е КОЙ -- червената глутница от чакали ! Нуждаят се от безгръбначна кукла на конци , която да хвърлят срещу правителството на ГЕРБ , което им спря далаверите и им бръкна в крадливия комуноиден г.ъз !

Добави коментар

Водещи новини