Джейсън Олдийн и Дженифър Лопес отмениха концерти след ужаса в Лас Вегас

  • 04 октомври 2017 11:11

  • 2305
  • 0
Джейсън Олдийн и Дженифър Лопес отмениха концерти след ужаса в Лас Вегас
© Getty Images/Guliver

Кънтри певецът Джейсън Олдийн и певицата и актриса Дженифър Лопес отмениха свои концерти след трагедията в Лас Вегас - най-смъртоносната масова стрелба в съвременната история на САЩ, при която загинаха 59 души и бяха ранени близо 530, предаде Ройтерс.

Кървавата трагедия се разигра на концерт на открито в Лас Вегас на Джейсън Олдийн. В знак на съпричастност към жертвите, кънтри певецът е отменил три свои шоута тази седмица - в Лос Анджелис, Сан Диего и Анахайм, Калифорния. Концертите са част от турнето му "They Don't Know". Притежателите на билети за отменените шоута ще получат парите си обратно. Олдийн ще поднови концертната си обиколка на 12 октомври в Тълса, Оклахома.

"В знак на почит към жертвите, техните семейства и нашите фенове, смятаме за правилно решението да отменим концертите. Изминалите няколко дни бяха изключително емоционални за всички нас, затова ни е необходимо време, за да оплачем онези, които изгубихме, и да бъдем близки с нашите семейства и приятели. Завръщането ни на сцената ще бъде трудно и емоционално, но всички ще преминем заедно през това и ще почетем жертвите по единствения известен ни начин - като пеем нашите песни за тях", се посочва в изявлението на Джейсън Олдийн.

Певицата и актриса Дженифър Лопес, която изнася поредица от концерти в "Планета Холивуд" в Лас Вегас, също е отменила планираните си за тази седмица шоута. Отменените си изяви Лопес ще пренасрочи за по-късни дати.

"Дженифър е съкрушена от тази безсмислена трагедия. Мислите и молитвите й са насочени към жертвите и техните семейства", се казва в изявлението, направено от нейни представители.

Последвайте канала на

БТА
2305 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини