Астро: Всяко събитие може да се превърне в „последната преливаща капка”

  • 04 октомври 2017 06:16

  • 2842
  • 0
Астро: Всяко събитие може да се превърне в „последната преливаща капка”
© pixabay.com

Луната се намира все още в знак Риби, където се чувства много добре. Повишава се интуицията, сантименталността и мечтателността. Човек се настройва да възприема тайното, скритото, дълбокото. Има по-богат вътрешен свят с чувствителни и дълбоки преживявания. Засилва чувството за мистицизъм. Хората стават по-любящи, нежни и грижовни, като понякога показват истинска сантименталност. Полезно е да посетите изложба в музей, да гледате любим филм, да отидете на театър или просто да седнете в един ъгъл с том стихове в ръка.

В 10:20ч е последният аспект, който Луната сключва и това е квадрат със Сатурн. Тежък, кризисен период. Емоционална депресия, униние, влошаване на настроението. Трудно става общуването с началници, органи на властта, с по-възрастни хора, родители и с жени. Домашните проблеми могат да пречат на служебните отговорности, но може и обратното. Възможни загуби, задържане на процесите.

От 10:20 до 23:41ч Луната ще се движи на празен ход, както виждате почти през целия ден. През това време не започвайте нови проекти, важни неща с далечни планове. Избягвайте важни срещи с нови хора през този период. Не правете скъпи покупки. Добре е да поставите нещата си в ред на работното място или у дома. Подходящо време за йога, медитация или духовна практика. Почивката и сънят бързо ще възстановят силата ви. Време за отдих и срещи с приятели. Добро време за пътуване. Подобрената интуиция или шестото чувство ще ви помогнат при търсенето на нерешени вътрешни психологически проблеми. Най-доброто време, за да се вслушате във вътрешното си Аз. В края на този период Луната се премества в знак Овен.

14 лунен ден продължава до 18:41ч. –  много активен, но също така опасен в същото време. В такъв ден вътрешният конфликт със себе си може да стане напълно непоносим и дори незначително събитие да се превърне в "последната капка", която прелива. Промени в настроението. Хората, които живеят без цел и без определен смисъл на живота, могат да преживеят депресия, защото няма изход от лунната енергия. Във връзка с това на 14-ия лунен ден според статистиката се случват много самоубийства. Подходящ ден да подобрите уменията и професионализма си във всяка работа. Вслушвайте се препоръките и съветите на хората около вас, но не пренебрегвайте и вътрешната си интуиция, защото днес тихият й шепот е много силен. Нашият вътрешен подсъзнателен ум вижда всички възможни и не толкова възможни варианти на събитията.

14-ия лунен ден способства силното укрепване на семейството и връзките между членовете му, дава взаимно разбирателство между по-младите и по-възрастните поколения. В допълнение способства и комуникацията на всички нива с колеги и приятели, както и с партньори и началници. Благоприятно време за сексуални отношения. Може са се пробват нови техники.

Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонт и строителство. Не би било лошо енергийно да почистите къщата и пространството си.

Много добър ден за почистване на червата и кожата. Постенето в този ден има силен лечебен ефект. Очите сега са особено чувствителни, опитайте се да не претоварвате зрението си. Не се препоръчва да бъдете в пасивно състояние, физическата работа под каквато и да е форма е много полезна.

Сънищата не се сбъдват на 14-ия лунен ден, но понякога дават много ценни указания.

Подстрижка – 14 лунен ден е подходящ е за подстрижка и всякакви манипулации с косата. Всичко това не само ще укрепи вашите коси, но и ще подобри финансовото положение, а късметът отново ще обърне лице към вас. Обаче при луна в Риби не е подходящо за подстригване и за миене на косата. Може да се появи пърхут.

15 лунен ден започва в 18:41ч и продължава до 19:13 на следващия ден


 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2842 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини