Борис Джонсън похвали Тереза Мей на конгреса на консерваторите (снимки)

  • 03 октомври 2017 21:48

  • 1522
  • 2
Борис Джонсън похвали Тереза Мей на конгреса на консерваторите (снимки)
© Getty Images/Guliver

Британският министър на външните работи Борис Джонсън похвали днес премиера Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в за поетото задължение да издейства успешен Брекзит и добави, че водещите министри от правителството са обединени зад всяка дума от нейните планове спрямо Европейския съюз, предаде Ройтерс.

Джонсън, който преди миналогодишния референдум агитираше за напускане на ЕС, бе раздразнил напоследък колегите си от кабинета с изявленията си, че се бори за истински "твърд Брекзит", отбелязва агенцията, цитирана от БТА.

Пред активисти на Консервативната партия в Манчестър външният министър похвали Мей и за това, че е извела партията до победа на предсрочните избори въпреки изгубеното мнозинство в Камарата на общините. "Вие победихте, ние победихме. Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в победи", каза Джонсън и добави, че цялата страна е в дълг към нея заради "нейната непоколебимост в извеждането на Великобритания към голяма Брекзит сделка".

Пред конгреса на Консервативната партия Борис Джонсън се придържаше почти изцяло към предварително подготвения текст на речта си. След това Мей неколкократно бе попитана от репортери дали ще уволни Джонсън, но тя игнорираше въпросите, отбелязва Ройтерс.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1522 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.10.04 | 07:48

2
Джонсън е въздух под налягане, и глупостите които натвори за разделяне на Испания също няма да му помогнат.

2017.10.04 | 07:48

1
ПРАЗНИ НАПЪНИ

Добави коментар

Водещи новини