Страшни скандали в Къщата, Мегз налетя на шеф Петров

  • 03 октомври 2017 21:27

  • 30289
  • 2
Страшни скандали в Къщата, Мегз налетя на шеф Петров
©

Страшен скандал се заформи в Къщата на ВИП Брадър между Енджи и напускащата риалитото фоклпевица Мария. Той бе провокиран от молба на Енджи, към Мария да извади ябълките си от шкафчето, защото миришат. Тогава певицата избухна.

"Какви са тези неща, аз съм изумена от теб. Тук два дена разхвърляш багажи. Това е неуважение към човека, с когото си бил. Просташка история. Тук сме били едно цяло и сме делили една баня. Накрая аз си събирам багажа и ти си разстилаш твоя", възмути се Мария.

Диетоложката започна да се извинява, но Мария продължи: "Енджи, прекалваш! Казвам, че не те е срам. Сутринта обясняваш на Ваня: "моята стая, моите неща". За първи път откакто живеем заедно, не каза нашата стая. Ти просто реши, че си отива един силен характер и със взимането на тази територия ще вземеш мястото му". "Когато си сложих моите неща, в една трета от шкафчето и 1/3 от нещата ми на тази тоалетка, ти я зае по-голямата част. В банята моите неща са в несесерчето, а ти я зае цялата. За мен ти постъпи грозно, не като дама, ако имаш такива претенции. Това не ми харесва. Вече и да ги местиш, няма смисъл. Още по-зле за твоите приятели, аз не съм сред тях", подчерта певицата.

По-късно шеф Петров заформи пореден скандал, този път с дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз. Той я обвини, че е луда и интригантка, тя от своя страна отказа да говори повече с него. Джулиана Гани сподели пред шеф Петров, че Мегз налита на бой на майка си, по свидетелство на очевидци. Чуха се обвинения и, че дизайнерката укривала данъци.

"Недей да говориш за майка ми. Аз за нея съм готова да умра. Няма да говориш за мен да не ти кажа за твоя ресторант и хлебарчици и косъмчетата", заплаши Мегз. „Дръж се като мъж“.

Последвайте канала на

Novini.bg
30289 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.10.25 | 12:34

2
изхвърлете телевизорите си и се събудете!!!!!!!!!!!!!!

2017.10.04 | 14:30

1
супер ама напраети още 5-6 такива репортажа оп щях да кажа дописки та малко поече пача да са лей

Добави коментар

Водещи новини