Димитър Главчев: Делян Добрев ме увери, че ще внесе оставката си днес (видео)

  • 03 октомври 2017 14:51

  • 2233
  • 1
Димитър Главчев: Делян Добрев ме увери, че ще внесе оставката си днес (видео)
© Novini.bg

Председателят на НС Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в заяви по време на брифинг в НС, че Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: го е уверил, че ще внесе оставката си днес, тя ще бъде включена и в програмата на Народното събрание. Към този момент в деловодството на НС не е постъпила такава молба, добави той.

Главчев заяви, че се надява да има разгорещен дебат в зала. А как ще гласува той ще разберем утре, предаде репортер на Novini.bg. "За разлика от други депозирани оставки, които винаги сме казвали, че са личен акт, в този случай ще има и разгорещени дебати“, посочи Главчев.

Запитан какво мисли за подаването на оставка от Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:, Главчев повтори позицията си, която е публикувал на стената му във Фейсбук: "Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: е сред основните автори на идеята за саниране на многофамилни жилищни сгради, както и за намаляване на административната тежест. Просто факти“, написа той.

По-късно ПГ на ГЕРБ ще се събере на заседание.


 


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2233 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.10.05 | 11:58

1
А на боко тиквата кога?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини