10 от най-красивите острови в света

  • 01 октомври 2017 13:20

  • 31767
  • 0
10 от най-красивите острови в света
© Pixabay

Ако завръщайки се от пътуване вече мечтаете за друго, следващите няколко предложения определено ще ви впечатлят.

В търсене на място за следващото бягство, ви предлагаме поглед към някои от най-красивите острови в света. От Европа, през Азия и Америка, до Австралия – има за всеки по нещо.

Isle of Sky, Шотландия

Небето е границата на остров Скай (бел. ред. от Sky – небе). Той се разпростира на 50 мили и е известен най-добре с планинския си терен и живописните лагуни при водопада. Ако искате да останете на сушата, изберете средновековна обиколка на замъка или пазарувайте в град Портрия, където можете да намерите всичко - от бутици до алкохол.

Света Лучия

Този зашеметяващ източнокарибски остров всъщност е суверенна държава. Посетете вулканичните плажове, тропически гори и водопади или се потопете дълбоко в световноизвестните рифове. Шикозният остров също е популярно място за туризъм, така че няма да имате проблеми с намирането на луксозни курорти тук.

Остров Палаван

Посетете този тропически остров и няма да искате да се приберете вкъщи. Неговите невероятни тюркоазени води, съпоставени с буйни смарагдови джунгли, създават небесен оазис, идеален за меден месец или романтична ваканция. Препоръчваме ви да вземете здрави туристически обувки и костюм за гмуркане, тъй като остров Палаван предлага невероятни места и редки видове животни, които не можете да пропуснете.

Още от списъка вижте тук.

Последвайте канала на

Novini.bg
31767 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини