Сексът е най-доброто лечение при раздяла

  • 29 септември 2017 14:35

  • 8500
  • 1
Сексът е най-доброто лечение при раздяла
© Pixabay

Единствено науката дава отговорите, които всеки човек иска да чуе. След сериозна проверка и изследване на дълготрайните връзки, сексолозите най-накрая могат да кажат какво е лечението за превъзмогването на предстоящите проблеми.

При мъжете е напълно ясно, че ще се отдадат на всички пороци, ще решат да направят всичко, което през последните 10 години не са успели и продължават напред. При жените обаче се изисква нещо друго - секс без обвързване.

В края на дългите връзки, дамите често започват да търсят следващия партньор,с когото да се свържат емоционално, обаче никой от другата страна не бърза да рискува и по тази причина се наблюдават разминавания в отношенията. Не казваме, че жените не търсят същото като мъжете, ала при тях обвързването е свързано с чувства. Ако се превъзмогне този комплекс, страданието наистина ще се намали драстично.

Освен това, сексът ще помогне за самочувствието и продължаването напред. И какво се оказва на финала, че мъдрите мисли на редица увековечени патлаци продължават да имат сила: "Когато се съмнявате, правете секс!".

Виж повече тук:

Последвайте канала на

Novini.bg
8500 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.09.29 | 14:41

1
За Надка седесарката това е ежедневие.

Добави коментар

Водещи новини