Днес сексът трябва да бъде спокоен, нежен и изпълнен с трепет

  • 25 септември 2017 06:02

  • 5844
  • 0
Днес сексът трябва да бъде спокоен, нежен и изпълнен с трепет
© Pixabay

Луната сключва добър аспект с Марс, което ще подпомага динамичното общуване и енергичното емоционално изражение.

Луната е в огнения знак Стрелец от 07:02ч. и носи философска нагласа на хората. Активността се засилва. Днес не трябва да се взема нещо, което е загубено от други хора. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателни са дългите разходки пеша и дълго време стоене прави. Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна. Неподходящо за преливане на кръв и донорски процедури, освен животоспасяващо.

6 лунен ден започва в 12:16ч и продължава до 13:12 на следващия ден – е добър за получаване на радост и удовлетворение на страстите. Благоприятен е за умствени, интелектуални и духовни занимания. Той е свързан с усвояване на космическата енергия. Човек получава възможност да приема космическа енергия и космическа информация. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Възможно е да имате телепатична връзка с близък човек. Ден на интуитивното знание и за служене на другите. В 6-я лунен ден Христос е отправил апостолите си да проповядват. В семейството може да се прояви кармата. Полезно е да се направи нещо полезно за цялото семейство или поотделно за членовете му. Можете да проявите своите способности на различни поприща. Нараства способността да се материализират идеите, а също и възможности за разширение на контактите. Съвкупността от земния и небесния поток дават възможност на човек да реализира стоящите пред него задачи. Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики.

Днес мислете по- малко. Не затормозявайте съзнанието си с житейски грижи. Оставете мислите свободно да плават. Вашето самочувствие ще зависи преимуществено от поведението ви. Ако сте тъжни, ще започнат да ви мъчат хронически недъзи. Ако съумеете да се разпуснете, нищо няма да ви заболи.

Ден за любов, смирение и прошка. През този ден не трябва да изразявате недоволството си от живота, от обстоятелствата, от себе си или другите. Всичко трябва да се приема такова, каквото е.

Секс - В този лунен ден сексуални отношения трябва да бъдат спокойни, нежни и изпълнени с трепет. Това е време за класическия секс с традиционни пози. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват активни действия. Нека бъде по-малко секс, повече нежни думи, ласки, целувки, прегръдки и нежности.

Подстрижка – Ако сте решили скоро да се подстригвате, то днес е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време.

Сънища – Към сънищата се отнесете съвсем внимателно, тъй като се считат за пророчески. Символите могат да открият на човека не само за него, но и за бъдещето му. Много е важно да се доверите на интуицията си. За сънищата, които сте видели през 6-то лунно денонощие, не трябва да разказвате на никого. Ако ви се присъни познат човек, това означава, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5844 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини