Валентин Радев: Работим много мотивирано и ще разкрием похитителите на Адриан

  • 24 септември 2017 17:21

  • 3536
  • 5
Валентин Радев: Работим много мотивирано и ще разкрием похитителите на Адриан
©

Едно от задълженията ми като министър е да мотивирам служителите в МВР. Заплатата е едно от условията за мотивация. Най-вероятно ще им дадем повече пари. По това нямаме спор със синдикатите. въпросът е кога и с колко да стане това. Аз не веднъж съм им казавал да ми дадат аргументи, за да ги представя на финансовия министър. Винаги съм казвал на синдикатите, че съм открит и диаологичен. Призовавал съм ги да казват проблемите и да ги решаваме.

Това каза в предаването "120 минути" по БТВ вътрешният министър Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018. "Продължавам да твърдя, че държавата е по-силна от похитителите. Всички работим много усърдно и съм сигурен, че разкрием тези престъпници. Това са едни от най-сложните и най-трудни за разследване престъпления. Много по-напред сме в този тип разследвания и се надявам, че няма да се случи друго такова отвличане. Правим всичко възможно. Премиерът Бойко Борисов е приел бащата на Адриан в резиденция Бояна. По-добре там, отколкото престъпниците да знаят какво се случва. Няма нищо вярно в твърденията, че сме оставили Тони Златков да се оправя сам. Не мога да давам информация. Разберете ме. Слушат ме и едните, и другите. Ще бъдем безкомпромисни и работим много мотивирано. Последните операции в страната нямат общо с отвличането. Това са рутинни акции", коментира темата за отвличането на Адриан Златков министърът.

"Антикорупционният закон ще бъде много приличен. Съгласен съм, че законите не трябва да се променят толкова често, но просто времето, в което живеем е такова и това се налага. Моята идея е да има превенция в малките населени места. Престъпниците да виждат, че има полицаи и патрулките обикалят. Така хората ще се почувстват по-скойни", разкри Радев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3536 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2017.09.25 | 06:03

5
кога цъфнат налъмите .досега защо не ги разкрихте.
типичен гербераст

2017.09.25 | 05:49

4
нагъл ,прост,корумпиран.
Ввв

2017.09.25 | 05:48

3
Валентинчо,яката сте в лайна до ушите,ама Тиквун като е казал да се бездейства...вие слушкате

2017.09.25 | 05:48

2
Ялово гербаджийско плямпало!

2017.09.25 | 05:48

1
то държавата е ;по силна; и от грабителите на КТБ ? или пък не е ?

Добави коментар

Водещи новини