Мелания Тръмп поема на първата си солова задгранична визита

  • 23 септември 2017 19:40

  • 4343
  • 0
Мелания Тръмп поема на първата си солова задгранична визита
© GettyImages/Gulliver

Първата дама на САЩ Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил потегля на първата си солова задгранична визита, предаде Асошиейтед прес.

Тя е начело на американската делегация, която ще присъства на церемонията по откриването на игрите за военнослужещи, които са ранени при изпълнение на задълженията си, така наречените Игри на непобедимите.

Игрите ще започнат днес и ще продължат една седмица в Торонто. По време на еднодневната си визита там първата дама на САЩ ще има по-късно днес срещи с канадския премиер Джъстин Трюдо и с британския принц Хари, който също ще бъде на церемонията по откриването на игрите.

Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил ще произнесе реч на прием в чест на близо 100-те американски атлети, участващи в едноседмичната спортна проява.

Игрите бяха учредени от принц Хари през 2014 г. В тях участват военни, страдащи от заболявания или които са били ранени по време на изпълнение на дълга си. В игрите ще участват общо 550 души от 17 страни. Те ще се състезават в 12 дисциплини.

Последвайте канала на

Нора Виткова
4343 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини