Цветанов откри лекоатлетически турнир и посети обновения парк в жк "Рила" в Свищов

  • 23 септември 2017 12:05

  • 2338
  • 3
Цветанов откри лекоатлетически турнир и посети обновения парк в жк "Рила" в Свищов
© ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа даде старт на есенното лекоатлетическо състезание „Желю Замфиров“, провеждащо се на стадион „Академик” в Свищов, съобщиха от пресцентъра на партията.

Заедно с него турнира откриха кметът на Велико Търново и областен лидер на ГЕРБ Даниел Панов, председателят на Общинския съвет в Свищов д-р Кристиян Кирилов и кмета на града Генчо Генчев. Надпреварата е част от проявите, свързани с празника на крайдунавския град „Свищовски лозници” и се провежда в памет на големия треньор, създал спринтьора Петър Петров – медалист от олимпиадата в Москва през 1980 година. Националният рекорд на дисциплината 100 метра все още принадлежи на легендарния бегач.

„Поздравявам всички участници в турнира и техните родители, за това че младите хора са днес тук и са избрали да спортуват. Уверявам ви, че с общи усилия ще възродим и възстановим спортните терени, за да станат привлекателно място за децата“, каза Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Той сподели, че като бивш лекоатлет помни как родителите тогава били направили така, че стадионите да са достъпни и спортната инфраструктура била добра и е позволявала на семействата да бъдат спокойни къде са децата им. Цветанов подчерта, че Свищов се нуждае от нова спортна инфраструктура и увери всички, че възможностите, които се дават по новите оперативни програми Региони в растеж, ще бъдат отделени средства за спортни площадки и стадиони. „Заедно с председателя на Общинския съвет и кмета на града ще положим всички усилия, за да може след година-две Свищов да има своя спортен комплекс и стадиона, в който децата да се чувстват добре и да бъдат бъдещите републикански, световни и олимпийски шампиони на България и на света“, заяви Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа пред присъстващите.

Председателят на ПГ на ГЕРБ не пропусна да поздрави и участниците в турнира по хокей на трева за купата „Цветан Радославов, в който има и участници от Босилеград.

По-късно Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа обиколи парка в свищовския квартал „Рила“. Доскоро зеленият кът беше в окаяно състояние, но след като бе ремонтиран благодарение на средствата от ОП „Региони в растеж“, той отново се превърна в предпочитано място за отдих на жителите на Свищов. Заедно с Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа бяха кметът на града Генчо Генчев и председателят на общинския съвет д-р Кристиян Кирилов, народният представител от ГЕРБ-Велико Търново Станислава Стоянова, кметът на старата столица Даниел Панов и председателят на общинския съвет Венцислав Спирдонов. „Щастлив съм, че спазваме ангажиментите за подкрепа на регионите, защото така жителите усещат положителната промяна в населените места. В парка вече е изградена площадката за игра и отдих“, изрази задоволството си председателят на ПГ на ГЕРБ.

Едни от най-мащабните дейности в Свищов стартираха с изпълнението на обекти от Интегрирания план за възстановяване и развитие за близо 10 млн. лв. По оперативна програма „Региони в растеж” в Свищов текат строителните дейности по три дългоочаквани инвестиционни проекта, които обхващат 8 обекта на територията на общината и са на обща стойност 9 847 027, 30 лева. „След успешното им реализиране, обликът на града ще бъде значително променен“, категоричен бе Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

"Щастлив съм, че днес в Свищов имах възможността лично да поднеса пожеланията си за здраве и благополучие на жители и гости на града, по повод празника "Свищовски лозници". Радвам се, че обединените усилия на местната власт и правителството на премиера Бойко Борисов дават явни резултати и градът уверено пое по пътя на европейския си просперитет. Ние от най-голямата парламентарна група ще продължим да подкрепяме всички полезни за гражданите проекти", каза още той.

Последвайте канала на

Novini.bg
2338 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
aaaaaaa

2017.10.10 | 10:54

3
САМ СЕ ИЗПРАЩА, КЪДЕТО СИ ИСКА......ЗА КОЙ СИ ВЪОБРАЗЯВА ЧЕ Е???????
абе ей

2017.10.10 | 10:54

2
кво ми дреме на уя кво е направил тоя идиот......стига сте писали простотии
НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ...УБИЙ ТАЯ ГАД И СПАСИ

2017.10.10 | 10:54

1
НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ...УБИЙ ТАЯ ГАД И СПАСИ БГ ОТ УПАДЪК.. МИЗЕРИЯ ..ЛИШЕНИЯ..И БИЗНЕСМЕНСКИ ИЗЧАДИЯ.....НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ...УБИЙ ТАЯ ГАД И СПАСИ БГ ОТ УПАДЪК.. МИЗЕРИЯ ..ЛИШЕНИЯ..И БИЗНЕСМЕНСКИ ИЗЧАДИЯ....

Добави коментар

Водещи новини