Движението в тунела "Витиня" в посока София ще е в две ленти на 24 септември

  • 23 септември 2017 11:25

  • 3021
  • 0
Движението в тунела "Витиня" в посока София ще е в две ленти на 24 септември
© Булфото (архив)

Движението в тунела "Витиня" на АМ "Хемус" в посока София ще се извършва в две ленти на 24 септември, напомнят от Агенцията "Пътна инфраструктура". Ремонтираната тръба на тунела в посока Варна е отворена за движение.

При необходимост, за да се избегне задръстване, от км 35-ти част от трафика ще се пренасочва по пътя Ботевград-София до пътния възел "Витинска река". От АПИ препоръчват на водачите, пътуващи от Северозападна България от Видин, Монтана и Враца, да използват прохода "Петрохан" и пътя през Искърското дефиле, за да избегнат натоварения трафик по АМ "Хемус".

Движението по АМ "Тракия" е без ограничения, няма ремонти. На водачите се препоръчва да използват и подбалканския път в посока София.

За улеснение на трафика през Владая на 24 септември от 10.00 ч. до 20.00 ч. на път I-1 (Е-79) ще има две ленти за влизащите в София. От пътната агенция препоръчват на шофьорите да използват алтернативния маршрут на първокласния път през Владая - АМ "Люлин".

Също в неделя, от 14.00 ч. до 20.00 ч., ще бъде ограничено движението на камионите над 12 тона по автомагистралите и най-натоваренитe пътища.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3021 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини