Цветанов: Чудесно е, че хиляди жители и гости препълниха площада на старата столица (снимки)

  • 22 септември 2017 20:29

  • 3293
  • 4
Цветанов: Чудесно е, че хиляди жители и гости препълниха площада на старата столица (снимки)
©

Заедно с нашия домакин - великотърновският кмет Даниел Панов, с председателя на Народното събрание Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в, заместника му Цвета Караянчева и министрите Николай Нанков и Бисер ПетковБисер ПетковБисер Петков е министър на труда и социалната политика в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г.  присъствах на тържествената заря-проверка, която се състоя в подножието на Царевец във Велико Търново, по повод 109-та годишнина от обявяването на Независимостта на България.

 

 

 

Това написа зам.-председателят на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в профила си във фейсбук, като пубклува снимки от тържественото събитие.
На площад „Цар Асен І” под Царевец бе пресъздадено паметното прокламиране на Независимостта.

"Чудесно е, че хиляди родолюбиви жители и гости на старата столица препълниха площада, за да чуят отново Манифеста на Независимостта.", посочи Цветанов.



Преди тържествената проверка Представителна част на НВУ „Васил Левски” демонстрира строеви хватки с оръжие.  С изключителния спектакъл „Звук и светлина“ днешният празничен ден завърши подобаващо тържествено.

"Радостен съм, че за поредна година през целия ден бях част от проявите, с които отбелязваме това велико събитие от нашата история! Този ден, прекаран във Велико Търново, за мен бе чест и удоволствие!", посочва още Цветанов в профила си.

 

Последвайте канала на

Нора Виткова
3293 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Пурко

2017.09.25 | 20:40

4
Герберски ритоал !
Клоун Гришо

2017.09.25 | 20:40

3
Независимостта на България ??? 109 годишна ??? Виц !!!
НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ...УБИЙ ТАЯ ГАД И СПАСИ

2017.09.25 | 20:40

2
НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ...УБИЙ ТАЯ ГАД И СПАСИ БГ ОТ УПАДЪК.. МИЗЕРИЯ ..ЛИШЕНИЯ..И БИЗНЕСМЕНСКИ ИЗЧАДИЯ.....НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ...УБИЙ ТАЯ ГАД И СПАСИ БГ ОТ УПАДЪК.. МИЗЕРИЯ ..ЛИШЕНИЯ..И БИЗНЕСМЕНСКИ ИЗЧАДИЯ....
г...н за ден

2017.09.24 | 07:27

1
това е присъщо на робите,за мен е обида да присъствам на такива политмероприятия,а че си крадат редовно това е друг ВЪПРОС ,г..н господин за един ден,

Добави коментар

Водещи новини