Цветанов се включи в празничното шествие из улиците на В. Търново

  • 22 септември 2017 13:31

  • 1804
  • 4
Цветанов се включи в празничното шествие из улиците на В. Търново
© ГЕРБ

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се включи в общоградското празнично шествие, което тръгна от Царевец и преминавайки през централната част на града приключи пред паметника „Майка България”.

Парадът бе част тържествата по повод 109 години от обявяването на Независимостта на България, на които по традиция домакин е старопрестолно Търново, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. Компания на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа правеха зам.-председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, депутатите от ГЕРБ Клавдия Ганчева и Станислава Стоянова, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел, министърът на регионалното развитие и благоустройство Николай Нанков, министърът на енергетиката Теменужка Петкова, социалният министър Бисер Петков, както и кметът на града и областен лидер на ГЕРБ Даниел Панов.

Шествието предвождаха военни духови оркестри. Днес старата българска столица отново е домакин и на Международния фecтивaл нa
вoeннитe opкecтpи, чието 11-то издание се провежда тази година. В момента текат демонстрации на участващите състави. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа имаше възможността да се срещне и разговаря със стотици хора от великотърновския регион, от който той бе избран за депутат в Народното събрание.

Щастлив съм, че имах възможността да разговарям с толкова много жители и гости на Велико Търново, където днес са националните чествания за Деня на Независимостта. Силно впечатлен съм от духовите оркестри. Да наблюдаваш уменията им е истинско удоволствие!“, възторжено заяви председателят на ПГ на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1804 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2017.09.24 | 12:17

4
Каква мазна седерастка усмивка е пуснал тоя мутроид, плащат яки пари за пиар с Тиквата, но резултат няма.

2017.09.24 | 12:17

3
Тия идиоти защо мърсят празника с присъствието си ??????
Пурко

2017.09.24 | 12:17

2
Герберисти ! Вие сте срам за България !
НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ...УБИЙ ТАЯ ГАД И СПАСИ

2017.09.23 | 09:11

1
НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ...УБИЙ ТАЯ ГАД И СПАСИ БГ ОТ УПАДЪК.. МИЗЕРИЯ ..ЛИШЕНИЯ..И БИЗНЕСМЕНСКИ ИЗЧАДИЯ.....НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ...УБИЙ ТАЯ ГАД И СПАСИ БГ ОТ УПАДЪК.. МИЗЕРИЯ ..ЛИШЕНИЯ..И БИЗНЕСМЕНСКИ ИЗЧАДИЯ....

Добави коментар

Водещи новини