Родители се обвиняват взаимно в насилие и агресия над 5-годишното им дете (видео)

  • 22 септември 2017 11:26

  • 5431
  • 2
Родители се обвиняват взаимно в насилие и агресия над 5-годишното им дете (видео)
©

Двама родители се обвиняват един друг в агресия над 5-годишното им дете.

Майката Делина Григорова твърди, че бащата на детето й Ивайло Минов бие сина им. Бащата от своя страна обяснява обратното, че не той, а майката е агресивна. От няколко години двамата родители не могат да се разберат кой има право да гледа детето. Въпреки че съдът е дал родителските права на майката, в момента момчето живее при баща си.

„Всичко започна на 18-и август, когато Ивайло Минов ни държа над 5 часа в една гора и където ме заплаши с убийство пред детето. Оттогава агресията започна да ескалира. Впоследствие той дори е ударил детето”, разказа Делина Григорова, майка на 5-годишното дете, пред камерите на Нова телевизия. Майката е извадила съдебно медицинско и е подала молба за съдебна ограничителна заповед.

„Нарушавам тази съдебна заповед в името на доброто здравословно състояние на детето ми. Ще заведа дело срещу тази жена за отнемане на родителски права”, каза от своя страна Ивайло Минов, баща на 5-годишното дете.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5431 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
FM

2017.09.22 | 22:20

2
Маймуната си е Маймуна, тя не подлежи на Човещина.
Анонимен

2017.09.22 | 16:37

1
Съдът трябва да работи с добри психиатри, които да установят със сигурност кой плаши детето, което да натежи при вземането на решения. Иначе родителите могат да си измислят какво ли не.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини