Марешки: Даваме шанс на управляващите, но те не правят нищо положително (видео)

  • 22 септември 2017 08:28

  • 4018
  • 5
Марешки: Даваме шанс на управляващите, но те не правят нищо положително (видео)
©

На карака не съм ходил при никого. Срещата с ГЕРБ трябваше да се проведе някъде. Те ни поканиха в централата и ние отидохме. Там ни казаха, че трябва да им дадем шанс, защото започват сериозни реформи. Аз им обясних, че ще им дадем шанс, но ако не спазват основните си обещания и не правят нищо за хората, ни е ще бъдем "прожектора", който ще ги освети.

Това каза в сутрешния блок на БТВ лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки. "И сега даваме шанс на управляващите, но те не правят нищо. Опитват се да ме мачкат. Това показва ясно, че съм независим. В държавата не се случва нищо. Не се прави нищо за обикновените хора. В правителството има марионетки, които са назначени отвън. Сега видяхме и избора на магистрати за ВСС. Там не се избират най-добрите професионалисти, а се вкарва някакъв квотен принцип. БСП и ДПС говорят, че националистите нямат място във властта, а онзи ден си харесаха най-много кандидатите на Волен Сидеров и Валери Симеонов. Така опозицията легитимира националистите в най-важната власт и лъсна задкулисието", разкри Марешки.

"Ние сме малка парламентарна група. Ще осветяваме далаверите на останалите и ще търсим подкрепа от нормалните хора. Не виждаме нищо да се случва в държавата. Може да поискаме вот на недоверие за цялостна политика, но може да минем и през отделни сектори. В парламента почти не си говорим с ГЕРБ и ОП", обяви лидерът на "Воля"

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4018 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2017.10.22 | 21:35

4
до тук, добре - ама поне веднъж се разграничи от бсп и капутин
НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ...УБИЙ ТАЯ ГАД И СПАСИ

2017.10.22 | 21:35

5
НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ...УБИЙ ТАЯ ГАД И СПАСИ БГ ОТ УПАДЪК.. МИЗЕРИЯ ..ЛИШЕНИЯ..И БИЗНЕСМЕНСКИ ИЗЧАДИЯ.....НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ...УБИЙ ТАЯ ГАД И СПАСИ БГ ОТ УПАДЪК.. МИЗЕРИЯ ..ЛИШЕНИЯ..И БИЗНЕСМЕНСКИ ИЗЧАДИЯ....

2017.10.22 | 21:34

3
Браво Марешки!

2017.10.22 | 21:34

2
Единственото положително е че си пълнят банковите сметки за сметка на народа!

2017.10.22 | 21:34

1
я па тоя крадлив пуяк

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини