Мъж пострада тежко при работа с метален циркуляр

  • 21 септември 2017 12:54

  • 4470
  • 2
Мъж пострада тежко при работа с метален циркуляр
© Pixabay

62-годишен мъж е пострадал тежко при работа с метален циркуляр, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Монтана.

Вчера в 14.30 часа в производствена база на фирма в Берковица при извършване на трудова дейност - рязане с метален циркуляр на пвц профили, 62-годишен жител на град Берковица е бил затиснат от падналия метален циркуляр, при което е получил дълбока порезна травма в областта на бедрото на лявия крак.

На място екип на ФСМП Берковица е оказал първа помощ на пострадалия. Той е хоспитализиран за лечение в МБАЛ Монтана, където по първоначална информация от интензивното отделение е опериран по спешност и е с опасност за живота.

За случая са уведомени служители на Инспекция по труда гр. Монтана. На място е извършен оглед от работна група на Районно управление "Полиция" – Берковица. Образувано е досъдебно производство по чл. 134, ал. 1, т. 1 от НК в РУ Берковица.

Последвайте канала на

Весела Найденова
4470 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Daaaa

2017.10.20 | 18:49

2
"На място е извършен оглед от работна група.." gladnizi !!! Koito sega s neturpenie chakat da izsmuchat niakoia dryga stotinka ryshvet ot rabotodatela...da si zatvorat ochite ,kato vsichki drygi tiaxni kolegi v durjavnata mashina na Bulgaria ,ne che se zagrijili za postradalia
е

2017.09.24 | 15:28

1
Дай Боже по-скоро да се оправи човекът. Но, по повод заглавието, да питам: какви други циркуляри има, освен металните? Найлонови?

Добави коментар

Водещи новини